Logo Interlect
Taalcursussen Interlect

Taaltraining Nederlands

Laat taal geen belemmering zijn in het functioneren van uw medewerker. Interlect biedt een taaltraining Nederlands aan voor expats en de training Nederlands op de Werkvloer.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Taaltraining Nederlands.

Partner van Taalakkoord
Aandacht voor cultuurverschillen
Afgestemd op uw werkzaamheden en doelstellingen

Taaltraining Nederlands

Interlect verzorgt de taaltraining Nederlands voor bedrijven en organisaties in alle sectoren en op alle niveau's. De zakelijke taalcursus Nederlands is een op maat samengestelde training. Afhankelijk van de doelstellingen, werkzaamheden en leertempo wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie van de cursist afgestemd.

 

 

 

Cursusvorm

Voordat de taaltraining Nederlands van start gaat, houden we een (mondelinge en schriftelijke) intake. Op basis van deze informatie stellen we het startniveau vast en bepalen we de doelen. De opdrachtgever ontvangt van ons een voorstel voor de inhoud en opbouw van de training. In overleg wordt bepaald wat de lesduur, de planning en locatie zal zijn.

 

Interlect biedt intensieve of gefaseerde trainingen aan, zowel individueel als in groepsverband.

Onze trainers

Het overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur is de specialiteit van ons team van Nederlandse docenten. Zij hebben veel ervaring met het geven van een taaltraining Nederlands aan een grote verscheidenheid van anderstalige cursisten.

 

Onze docenten verzorgen zowel incompany trainingen (bij u op locatie), trainingen op kantoor bij Interlect of desgewenst op een externe locatie.

Maatwerk taaltraining Nederlands

Wilt u samen met ons kijken welke mogelijkheden er zijn om de taalbelemmering bij uw medewerkers weg te nemen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. In overleg stellen wij graag een offerte voor u op.

 

Interlect biedt een tweetal taaltrainingen Nederlands aan:

150430 Taalakkoord Wij Zetten In Op Taal 1200X628
Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?