Taaltraining Nederlands

Laat taal geen belemmering zijn in het functioneren van uw medewerker. Interlect biedt een taaltraining Nederlands aan voor expats en de training Nederlands op de werkvloer.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Taaltraining Nederlands

Interlect verzorgt taaltrainingen Nederlands voor bedrijven en organisaties in alle sectoren en op alle niveaus. De zakelijke taalcursus Nederlands is een op maat samengestelde training. Afhankelijk van de doelstellingen, werkzaamheden en leertempo wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie van de cursist afgestemd.

Cursusvorm

Voordat de taaltraining Nederlands van start gaat, houden we een (mondelinge en schriftelijke) intake. Op basis van deze informatie bepalen we het startniveau van de cursist en bepalen we samen de doelen. De opdrachtgever ontvangt van ons een voorstel voor de inhoud en opbouw van de training. In overleg wordt bepaald wat de les duur, de planning en locatie zal zijn. Interlect biedt intensieve of gefaseerde trainingen aan, zowel individueel als in groepsverband.

Onze trainers

Het overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur is de specialiteit van ons team van Nederlandse docenten. Zij hebben veel ervaring met het geven van een taaltraining Nederlands aan een grote verscheidenheid van anderstalige cursisten. Onze docenten verzorgen zowel incompany trainingen (bij u op locatie), trainingen op kantoor bij Interlect of desgewenst op een externe locatie.
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg
Interlect

Maatwerk taaltraining Nederlands

Wilt u samen met ons kijken welke mogelijkheden er zijn om de taalbelemmering bij uw medewerkers weg te nemen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. In overleg stellen wij graag een offerte voor u op. Interlect biedt een tweetal taaltrainingen Nederlands aan:

Contact

Vult u ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een taaltraining Engels. Liever eerst een afspraak of een telefonische kennismaking? Of bent u geïnteresseerd in een andere taaltraining? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 085 40 17 825 of stuur u een e-mail naar info@interlect-groep.

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.