Logo Interlect
Taalcursussen Interlect

Zakelijke taaltraining op maat

Wilt u professioneler overkomen in een globaliserende wereld? Dan is een zakelijke taaltraining ideaal voor u. Interlect verzorgt in meer dan 20 talen een zakelijke taaltraining op maat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Zakelijke taaltraining op maat.

Meer dan 20 talen
Afgestemd op uw werkzaamheden en doelstellingen
Vakinhoudelijk cursusmateriaal

Zakelijke taaltraining op maat

Naast de veelvoorkomende taaltraining Engels, taaltraining Duits, taaltraining Frans en taaltraining Nederlands verzorgt Interlect onder andere ook zakelijke taaltrainingen Spaans, Portugees, Italiaans, Pools, Russisch, Turks, Grieks, Noors, Deens, Arabisch, Japans en Chinees. Maar ook andere talen kunnen op aanvraag altijd door ons worden verzorgd.

 

Uw zakelijke taalcursus wordt afgestemd op uw werkzaamheden, doelstellingen en tempo. Wij stellen het lesmateriaal zo samen dat het voldoet aan uw wensen en dat het is afgestemd op uw werk. U leert alleen wat u in de praktijk nodig heeft!

 

Intake

Om uw taalniveau en doelstellingen te bepalen, nemen wij een intake bij u af. Een van onze docenten neemt hiervoor contact met u op om alles door te nemen.

Niveaus

Wij bieden onze zakelijke taaltraining op maat aan in meerdere talen en op verschillende niveau's. Van beginners tot gevorderden.

 

Intensief of gefaseerd

De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt.
  • Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijkgerelateerde situaties.

 

Individueel of in groepsverband

U kunt zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining) een taalcursus bij ons volgen.

Onze trainers

Ons team docenten heeft enorm veel ervaring met het geven van een zakelijke taalcursus op maat in diverse talen aan een grote verscheidenheid van cursisten. Zowel individueel als in groepen, van starterniveau tot near native speakers en van Accountmanagers tot IT-specialisten: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van een vreemde taal is ons plezier.

 

Locaties

  • Incompany: onze docent komt naar u toe om de zakelijke taalcursus te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten.
  • Onze intensieve zakelijke cursus wordt vaak op een externe locatie gegeven.

Investering

Omdat iedere cursist op zijn eigen manier en tempo leert, stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel of bedrijfstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

 

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?