Logo Interlect
Tolken

Professionele tolkdiensten

Staan taal- en cultuurbarrières een goede communicatie in de weg en u wilt miscommunicatie voorkomen? Dan is een professionele tolk van Interlect de oplossing.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Professionele tolkdiensten.

Begrijp elkaar met een professionele tolk
Voorkom miscommunicatie
Laat taalbarrières geen obstakel zijn

Wanneer een tolk inzetten

U zet een tolk in wanneer u het vermoeden heeft dat taal en/of cultuurverschillen een goede communicatie in de weg staan.

Door het inzetten van een tolk kan miscommunicatie en de gevolgen daarvan worden voorkomen. Belangrijk, want miscommunicatie lijdt tot verwarring en kost uiteindelijk altijd geld en wellicht zelfs klantverlies.

Soort tolk

Afhankelijk van de situatie bekijken wij samen met u de meest geschikte manier van tolken. Onze tolken zijn zowel simultaantolken, cabinetolk, gesprekstolk of fluistertolk.

 

Wilt u meer weten over wat een tolk is en de verschillende soorten tolken? Lees onze blog over 'Wat is tolken?' of  de blog 'Tolken bij een notaris'.

Ons tolkenteam

Interlect, Tolkbureau Eindhoven en Tolkbureau Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk aan professionele tolken:

Deze tolken hebben veel ervaring met verschillende tolksituaties en onderwerpen, zoals een tolk Engels. Professionals die uw boodschap overbrengen op uw gesprekspartner en ervoor zorgen dat u elkaar begrijpt.

Tarieven

De prijs van een professionele tolkdienst is maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren. Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

 

Fluisterset te huur

Interlect kan u ook adviseren over het gebruik van een tolkencabine of fluisterset. Om onze klanten optimaal te bedienen, is het mogelijk om een tolkenset met maximaal vijf ontvangers huren tegen een gereduceerd tarief.

 

Techniek

Afhankelijk van de groepsgrootte kan het nodig zijn een tolkencabine in te richten of te werken met een fluisterset.

 

Tolkencabine

Een tolkencabine is een afgesloten ruimte van waaruit de tolk overzicht heeft op de spreker en de zaal. Hiermee wordt voorkomen dat de tolk door de spreker heen moet praten om het verhaal te tolken. 

 

Fluisterset

Bij het gebruik van een fluisterset zit de tolk in dezelfde ruimte en vertaalt alles wat gezegd wordt meteen in een microfoontje wat verbonden is met de koptelefoontjes.

 

 

Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?