Logo Interlect
Vertalen

Medische vertalingen

U wilt een complex medisch document vertaald hebben waarbij zorgvuldigheid en begrijpelijkheid van groot belang zijn. Dan bent u bij Interlect aan het goede adres.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Medische vertalingen.

Uitermate bekwame medische vertalers
Consequent gebruik van juiste terminologie

Een medische vertaling

Medische vertalingen zijn er in alle vormen en soorten. Sommige zijn gericht op medische professionals, anderen meer op de zorggebruikers / de patiënten.

 

Juiste terminologie

Medische vertalingen behoren tot onze specialismen. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste terminologie consequent te gebruiken voor een correcte medische vertaling. Kennis van de medische terminologie is belangrijk om een goed begrijpelijke tekst te formuleren die ook inhoudelijk juist is. Engels is in dit vakgebied de meest gangbare taal, maar ook Duits en Frans worden veel gebruikt. Veel teksten, zoals bijsluiters en brochures worden in alle mogelijke talen vertaald.

Specialist in medisch vertalen

Voor medisch vertalen is uiteraard medische kennis vereist. Onze medische vertalers zorgen eerst dat zij zowel de gebruikte terminologie als de beschreven procedures begrijpen en vervolgens gaan zij aan de slag met een goede medische vertaling. Onze gespecialiseerde medische vertalers zijn uitermate bekwaam in het medisch vertalen. Medisch vertalen is namelijk een specialisme, waarbij de tekst vaak niet letterlijk vertaald kan worden. Zo kunt u uw medische vertaling met een gerust hart bij ons uitbesteden.

 

Onze specialisaties

Wij vertalen regelmatig onder andere deze medische documenten:

  • bijsluiters medische rapporten en/of dossiers

  • klinische studies

  • medische protocollen

  • patiënt-informatie

  • productomschrijvingen

  • voorlichtingsmateriaal

  • wetenschappelijke artikelen.

Medisch vertaalbureau

Interlect, Vertaalbureau Amsterdam, levert medische vertalingen in meer dan 20 talen. Door ons grote netwerk van ervaren vertalers die zich hebben gespecialiseerd in medisch vertalen hebben wij altijd een vertaler die uw medische tekst in de gewenste taal kan vertalen. Zo kunnen wij u de beste medische vertaling garanderen.

 

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen met uw medische vertaling tegen scherpe tarieven. Daarnaast kunnen wij ook uw teksten reviseren. Onze professionals lezen uw tekst dan na en zetten de tekstuele puntjes op de i.

Tarieven

De prijs van een professionele medische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, het onderwerp, de complexiteit en levertijd. Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte.  

 

Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juist adres.

Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?