Logo Interlect
Vertalen

Professionele vertalingen

U heeft een document dat professioneel vertaald moet worden waarbij rekening wordt gehouden met vakjargon en culturele verschillen. Dan bent u bij Interlect aan het juiste adres.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Professionele vertalingen.

Professioneel vertalen is meer dan het omzetten van woorden

Vertalen naar meer dan 20 talen
Een goede vertaling kost geld, een slechte vertaling kost omzet
Tone of voice van de vertaalde tekst is belangrijk

Een professionele vertaling

Een goede vertaling begint met een gedegen inventarisatie. Wat is het doel van de tekst die u vertaald wilt hebben? Dient de tekst bijvoorbeeld SEO/SEA proof te zijn, is er specifiek vakjargon dat wordt gebruikt?
 
Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw vertalingen consistenter in woordgebruik en ontvangt u korting op herhalingen.

Gedurende het vertaalproces heeft u één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Onze specialisaties

Uw vertaling bij de juiste vertaler, dat is onze specialiteit. Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij gespecialiseerd in:

Professioneel vertaalbureau

Interlect, het vertaalbureau in Eindhoven en omgeving, levert professionele vertalingen in meer dan 20 talen waaronder ook een beëdigde vertaling. Vanaf 1 april 2016 is Interlect ook uw vertaalbureau in Amsterdam!

Voor ieder taal- en vakgebied een professionele vertaler met kennis van de lokale cultuur en vakjargon.

 

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i.

Tarieven

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd, beëdigd of niet. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juist adres.

Door te specialiseren, kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

 

Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?