Logo Interlect
Vertalen

Vertaalprocedure

Om kwaliteit en klanttevredenheid van onze vertalingen te garanderen, doorloopt iedere vertaling bij ons een traject. Zo zijn we er zeker van dat wij aan u kwalitatief hoogwaardige vertalingen afleveren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de Interlect Vertaalprocedure.

Correcte formaliteit binnen vertaling

Doelgericht vertalen
Tijdsgebonden vertaling

Beoordeling van vertaling

Samen met u bekijken wij de tekst die moet worden vertaald. Daarbij inventariseren wij:

  • Voor wie is de tekst bedoeld?
  • Wat wil de schrijver van de tekst voor boodschap aan de ontvanger overbrengen?
  • Heeft u een beëdigde vertaling nodig?
  • Wanneer dient de tekst af te zijn? Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

 
Deze eerste fase is belangrijk voor het verdere verloop van het vertaalproces. Dankzij de antwoorden op bovenstaande vragen kan de vertaler zeer gericht met uw tekst aan de slag en rekening houden met eventuele culturele verschillen.

Matchen tekst en vertaler

Op basis van de criteria die we met elkaar hebben afgesproken, schakelen wij een van onze vertalers in die de meeste ervaring en affiniteit heeft met uw tekst. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw juridische documentatie door een ervaren juridische vertaler wordt vertaald.

Professioneel vertaalbureau

Nadat onze vertaler een eerste versie van de vertaalde tekst heeft gemaakt, worden eventuele onduidelijkheden en/of verbeteringen met u doorgenomen. Ook kijken we met behulp van onze vertaaltool of het woordgebruik consistent is. Tenslotte kijkt een corrector de vertaling nog na. Als dat allemaal in orde is, krijgt u het vertaalde document retour.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de vertaalde tekst, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

Tarieven

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp en levertijd. 

 

Klik hier voor een geheel vrijblijvende offerte of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Spreekwolk
Meer informatie over
onze diensten?