Algemene voorwaarden vertalen met spoed

Algemene voorwaarden zijn een belangrijk en integraal onderdeel van uw offerte. Laat deze professioneel vertalen.

Vraag offerte aan

Spoedvertalingen zijn aan de orde van de dag. Vertaalwerk is vaak de laatste schakel in een planning. Ook als u zich met uw onderneming wilt gaan richten op de internationale markt. Vaak krijgt u de eerste orders of bestellingen al binnen en denkt u dan pas aan het vertalen van de algemene voorwaarden.

Veel van onze klanten onderstrepen de haast die ze hebben met ‘We hebben het gisteren nodig’. Wilt u uw document zo spoedig mogelijk vertaald hebben? Wij regelen het voor u! Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren, zonder in te leveren op de kwaliteit doordat wij werken met ervaren professionals.

Kwaliteitsproduct

Wilt u uw algemene voorwaarden vertalen met spoed, dan verzorgen wij dat zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën.

Een vertaling met spoed staat niet voor het afraffelen van een vertaling omdat het haast heeft. Onze vertalers besteden net zoveel zorg aan uw tekst als normaal. Ze vertalen alleen in een hoger tempo en werken zo nodig een avond of in het weekend door om de deadline te halen. Bij grote vertaalklussen kan het zelfs voorkomen dat er meerdere vertalers op een klus worden gezet. Hoe dan ook, u bent verzekerd van een hoge kwaliteit.

Proces spoedvertaling

Als u uw algemene voorwaarden wilt vertalen met spoed kunt u het beste ons de definitief te vertalen tekst (liefst Word-bestand) mailen (info@interlect-groep.nl) en daarna telefonisch contact met ons opnemen (085 – 40 17 825). Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons online offerteformulier.

Een spoedvertaling kan alleen worden uitgevoerd als de soort tekst, het vakgebied en de doelgroep bekend zijn. Op basis van deze gegevens koppelen wij een vertaler aan uw project, zodat u de vertaling zonder zorgen uit handen kunt geven. Uiteraard is het ook belangrijk om te weten uit hoeveel woorden het document bestaat.

Aan de hand van de moeilijkheidsgraad, talencombinatie en de beschikbaarheid van de gespecialiseerde vertaler proberen wij binnen een uur u te laten weten of het haalbaar is om de tekst te vertalen binnen de door u gestelde deadline.

Tarieven algemene voorwaarden vertalen met spoed

Iedere spoedvertaling is weer anders. Wij hanteren dan ook geen standaard tarieven. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of heeft uw spoedvertaling een andere aanpak nodig? Interlect, het vertaalbureau van Eindhoven en omgeving, denkt graag met u mee. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Voor een offerte voor een spoedvertaling raden wij u aan om te bellen (085-40 17 825), zodat wij u direct een eerste indicatie qua levertijd kunnen geven.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.