Bedrijfstrainingen

Wilt u beter kunnen communiceren met uw internationale klanten? Miscommunicatie met uw buitenlandse collega's voorkomen? Volg dan een van onze zakelijke taalcursussen.

Request a quote

Bedrijfstaalcursus

Als u een groep medewerkers of een gehele afdeling in dezelfde taal een training wilt laten volgen, dan is een bedrijfstraject een passende oplossing. Afgestemd op de leerwensen en instapniveaus stellen wij in overleg met u een maatwerk trainingsprogramma op. Een groepstraining kunt u bijvoorbeeld inzetten als:

   • uw organisatie werkzaamheden gaat uitbesteden in het buitenland;
   • de voertaal binnen uw organisatie verandert;
   • u een belangrijke buitenlandse klant of handelspartner heeft;
   • u meer internationaal zaken gaat doen;
   • uw organisatie medewerkers in dienst heeft die een andere taal spreken

Cultuurbegrip

Globilisatie maakt dat bedrijven gemakkelijker hoogopgeleid personeel uit het buitenland kunnen halen. Het voorkomen van miscommunicatie als gevolg van taalbarrières is daarbij een van de uitdagingen voor bedrijven. Een andere uitdaging is een optimaal resultaat te behalen uit werknemers die in teams met meerdere culturen werken.

Om onderling cultuurbesef en wederzijds begrip bij werknemers te vergroten, hebben wij onder de naam Globilities het iHRD-traject (individual Human Resource Development-traject) ontwikkeld. In het iHRD-traject leren werknemers gedurende een aantal sessies bewuster om te gaan met culturele verschillen en hierdoor een optimaler resultaat uit teams te halen.

Niveau en locatie

Voor aanvang van de training voeren wij altijd een niveaubepaling en hiërarchiecheck uit. Op basis hiervan geven wij een advies over de groepsindeling.

Locatie
Bedrijfstraingen verzorgen wij meestal incompany, maar indien gewenst ook op een externe locatie. De data en lestijden worden altijd in overleg met de opdrachtgever en cursisten bepaald.

Investering

Het leren van een vreemde taal en cultuur is een investering. Niet alleen qua tijd, maar zeker ook financieel.

Bedrijfstraining (39 uur):

- 13 bijeenkomsten van 3 uur
- curriculum in overleg met opdrachtgever / cursisten
- aandacht voor cultuurverschillen: 3 sessies iHRD (9 uur)
- aantal deelnemers minimaal 2 - maximaal 6

Kosten op aanvraag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.