Wij helpen u graag bij het realiseren van uw internationale ambities

Interculturele communicatietrainingen

Leiden meerdere culturen en verschillende talen binnen uw bedrijf tot interculturele miscommunicatie? Dat voorkomt u met ons iHRD-traject.

Vraag offerte aan

Globilities is een onderdeel van de Interlect-groep. Hoewel taal en cultuur sterk met elkaar zijn verbonden, hebben wij er toch voor gekozen onze cultuurtak een nieuwe naam te geven.

Global opportunities is waar de naam voor staat. Dit doen wij door organisaties te adviseren en te ondersteunen het beste uit hun internationale personeel (en achterban) te halen door vaardigheden op het gebied van cultuur en communicatie bij te brengen.

Bij Globilities kunt u terecht voor trainingen interculturele communicatie om cultuurverschillen te overbruggen. Het volgen van onze iHRD-trainingen stelt u of uw medewerkers in staat effectiever samen te werken in internationale teams of meer rendement te halen uit internationale contacten.

Klik hier voor meer informatie over Globilities.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.