Individuele taalcursus

Wilt u beter kunnen communiceren met uw internationale klanten? Miscommunicatie met uw buitenlandse collega's voorkomen? Volg dan een van onze zakelijke taalcursussen.

Request a quote

Individuele taalcursus

Wanneer u specifieke leerwensen heeft en u wilt zelf uw tijdpad uitzetten, dan is een individuele taaltraining op maat een goede investering. Wij bieden individuele taaltrainingen aan in het Engels, Duits, Frans en Nederlands (overige talen op aanvraag).

Een individuele taaltraining stemmen wij volledig af op uw taalvaardigheidsniveau, uw leerwensen en de functie en branche waarin u werkzaam bent.

Cultuurbegrip

Globilisatie maakt dat bedrijven gemakkelijker hoogopgeleid personeel uit het buitenland kunnen halen. Het voorkomen van miscommunicatie als gevolg van taalbarrières is daarbij een van de uitdagingen voor bedrijven. Een andere uitdaging is een optimaal resultaat te behalen uit werknemers die in teams met meerdere culturen werken.

Om onderling cultuurbesef en wederzijds begrip bij werknemers te vergroten, hebben wij onder de naam Globilities het iHRD-traject (individual Human Resource Development-traject) ontwikkeld. In het iHRD-traject leren werknemers gedurende een aantal sessies bewuster om te gaan met culturele verschillen en hierdoor een optimaler resultaat uit teams te halen.

Niveau en locatie

Een zakelijke taalcursus bieden wij op alle niveaus aan. Op basis van een telefonische en online intake wordt het startniveau bepaald en gekeken hoeveel uur benodigd is om het gewenste taalniveau te behalen.

Locatie

De locatie van de individuele taalcursus wordt afgestemd met de cursist. Wilt u incompany, dan komt onze docent naar u toe om de taalcursus zakelijk te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten. Onze intensieve taalcursussen worden vaak op een externe locatie gegeven.

Investering

Het leren van een vreemde taal en cultuur is een investering. Niet alleen qua tijd, maar zeker ook financieel.

Individuele training (39 uur):

- zowel gefaseerd, semi-intensief als intensief traject mogelijk
- curriculum in overleg met opdrachtgever / cursist
- data en lestijden in overleg met cursist
- aandacht voor cultuurverschillen: 3 sessies iHRD (9 uur)

Kosten op aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.