Juridische vertalingen

Het vertalen van juridische documentatie vergt kennis van zowel bronland als doelland. Als gespecialiseerd juridisch vertaalbureau helpen wij u graag.

Vraag offerte aan

Internationalisering van het bedrijfsleven heeft geleid tot een groei in de vraag naar (beëdigde) juridische vertalingen. In veel gevallen betreft het complexe onderwerpen met specifieke terminologie waar zelfs kleine fouten in een tekst juridische consequenties kunnen hebben.

Juridische en culturele context

Een juridische tekst wordt door notarissen en juristen opgesteld binnen het kader van het rechtsstelsel en cultuur van een land. Doordat ieder land een eigen juridische structuur, wettelijke kaders en cultuur heeft dient een vertaler hiermee rekening te houden bij het vertalen naar de gewenste doeltaal.

De vertaler moet dan ook de juiste juridische en culturele context begrijpen bij het vertalen. Dit vereist een gedegen kennis van beide juridische systemen.

Specialistisch werk

Het vertalen van juridische teksten is dan ook specialistisch werk waarvoor wij vertalers inzetten die gekwalificeerd zijn én ruime ervaring hebben met het onderwerp van uw tekst. Een vertaler die naar de letter van uw document vertaald, de wettelijke formaliteiten kent en de essentie van uw tekst weet over te brengen.

Onze vertalers kunnen desgewenst ook een beëdigde vertaling leveren. Klikt u hier voor meer informatie over onze juridisch vertaalbureau.

Interlect, het Juridisch Vertaalbureau, is gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten. Door ons specialisme worden we veel ingeschakeld door notariskantoren, advocatenkantoren en belastingadvieskantoren bij het vertalen van documentatie.
Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op 085-40 17 825, vult u ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuurt een e-mail: info@interlect-groep.nl

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.