Over ons

Interlect is een familiebedrijf. Vanuit een persoonlijke benadering willen wij bedrijven en organisaties ondersteunen bij hun internationale communicatie.

Vraag offerte aan

Missie

Interlect adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties bij het inzetten van taal en cultuur als strategisch middel bij het realiseren van hun (inter)nationale ambities. Met onze ontwikkelde Interlect Taalstrategie, hoogwaardige zakelijke taalcursussen, cultuurworkshops, professionele vertalingen en tolkdiensten in meer dan 20 talen, voegen wij essenti√ęle kennis toe aan uw onderneming.

Ons uitgangspunt hierbij is aandacht. Aandacht voor onze klanten, aandacht voor kwaliteit, aandacht voor de ontwikkelingen van onze mensen en nieuwe technologie√ęn en aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen. Dit alles met als doel uw rendement te verhogen (behalen van meer omzet, effectiever werken, voorkomen van miscommunicatie door taalbarri√®res).

Visie

Interlect wil in een globaliserende wereld als autoriteit worden gezien op het gebied van internationale communicatie.

Historie

1996     

Oprichting bedrijf onder naam Ritter Taalcontact door Hildegard Ritter.

2011     

Oudste zoon Vincent Vitters besluit tot toetreding tot bedrijf. 

2014     

Verandering bedrijfsnaam in Interlect - met oog op de toekomst, door de groei en verbreding van het bedrijf en toename van internationale opdrachtgevers.

2015     

  • Verhuizing van Den Bosch naar Eindhoven
  • Verdere professionalisering Interlect-groep door aanname van marketing & communicatiespecialist

2016     

  • Uitbreiding van Interlect-team met een administratief medewerkster
  • Per 1 april start van een tweede vestiging in Amsterdam

2017

  • Een nieuw bedrijf ziet het licht met de start van High Tech Talents, detachering voor international talent. De combinatie tussen taal en cultuur, twee belangrijke factoren om te succesvol te integreren in Nederland maken de samenwerking compleet.¬†

Wij werken graag samen met u aan uw internationaal succes!

Meer weten over ons?

Neem contact op