Professioneel vertaalbureau?

Een goede vertaling is een investering, een slechte tekst kost omzet. Wij helpen u graag bij het vertalen van uw teksten.

Vraag offerte aan

Bent u een professioneel vertaalbureau? Een zeer recente vraag van een prospect en een terechte ook. Maar wat is een professioneel vertaalbureau?

Professioneel is een woord waarover de meningen nogal uiteen kunnen lopen. Mijn antwoord op deze vraag is dan ook hoe wij de term "professioneel" interpreteren en hiermee omgaan.

Inventariseren klantwens

Als u een tekst ter vertaling aanbiedt, is het van belang dat samen met u wordt gekeken wat de doelgroep is en wat u wilt bereiken met de tekst. Door een goede inventarisatie is het vertaalbureau beter in staat de juiste vertaler op uw tekst te zetten.

Daarnaast is het van belang om eventueel vakjargon of bedrijfswoordenschat door te nemen. Door in het begin van de opdracht uw verwachtingen goed door te spreken en in kaart te brengen sluit de uiteindelijke vertaling beter aan.

Pro actief meedenken met een klant

Daarnaast achten wij het van belang dat er ook gekeken wordt naar de impact van de vertaling op overige bedrijfsactiviteiten. Een praktisch voorbeeld: uw website vertalen naar het Duits. De praktische impact hiervan kan zijn dat klanten bestellingen willen plaatsen en uw wellicht ook de algemene voorwaarden naar het Duits zou willen vertalen.

Interlect-team

Interlect werkt met een team van ervaren vertaalspecialisten met kennis van de lokale cultuur en vakjargon en die ieder hun eigen specialisatie hebben. Afhankelijk van de taal en het vakgebied selecteren wij de meest geschikte vertaler.

Wij leveren vertalingen in meer dan 20 talen, waaronder ook beëdigde vertalingen.

Professioneel vertaalbureau?

De vraag of wij een goed en professioneel vertaalbureau zijn, kan ik niet voor u beantwoorden. Dat wij iedere dag weer ons uiterste best doen om uw internationale communicatie goed te laten verlopen en documenten professioneel te vertalen, dat garanderen wij u.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op: 085-4017825 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.