Taaltraining Nederlands voor expats

Request a quote

Wanneer een expat op Nederlands les sturen?

U wilt een internationale kenniswerker in Nederland zelfverzekerder in contract laten treden met uw collega's en klanten. U wilt ervoor zorgen dat uw expats de Nederlandse taal en cultuur beter begrijpen? Dan is een taaltraining Nederlands voor expats ideaal voor uw werknemers.

Taaltraining Nederlands op maat

Afhankelijk van de doelstellingen, werkzaamheden en tempo wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie van de cursist afgestemd. De praktische toepassing van de taaltraining Nederlands op het werkgebied staat hierbij voorop.

Afhankelijk van de geformuleerde doelstellingen, bijvoorbeeld verbeteren spreek- of schrijfvaardigheid, gaat de docent samen met de cursist aan de slag. Daarbij komen ook cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Intake

Een intake wordt afgenomen om het taalniveau en uw doelstellingen te bepalen. Hiervoor neemt een van onze docenten Nederlands contact met u op.

Niveaus

De taalcursus zakelijk Nederlands bieden wij op alle niveaus aan.

Intensief of gefaseerd

De cursusvorm die het beste past, is afhankelijk van de beschikbare tijd.

Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt.
Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijk gerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband

Uw medewerkers kunnen zowel individueel, met een aantal collega's als in groepsverband (open inschrijving) een taaltraining bij ons volgen.

Onze trainers

Ons team docenten Nederlands heeft enorm veel ervaring met het geven van taalcursussen aan een grote verscheidenheid van anderstalige cursisten. Zowel individueel als in groepen, van beginners tot gevorderden en in welke functie dan ook: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur is ons plezier.

Locaties

  • Incompany: onze docent komt naar u toe om de taalcursus zakelijk Nederlands te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten.
  • Op kantoor bij Interlect
  • Op een externe locatie (indien gewenst).

Investering

Iedere cursist leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining Nederlands. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.