Een taal leren is een nieuwe wereld ontdekken

Taaltraining

Wilt u beter kunnen communiceren met uw internationale klanten? Miscommunicatie met uw buitenlandse collega's voorkomen? Volg dan een van onze zakelijke taalcursussen.

Vraag offerte aan

Zakelijke taalcursus op maat

Een zakelijke taaltraining wordt afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Gedurende een persoonlijk gesprek inventariseren wij de doelstellingen en daarna wordt met een intake bepaald wat het huidige taalniveau is.

Enkele veel voorkomende onderwerpen in onze zakelijke cursussen zijn:

  • E-mails schrijven
  • Telefoneren met klanten
  • Verkoopgesprekken voeren
  • Vergroten woordenschat
  • Offertes schrijven

Bovenstaande onderwerpen worden verwerkt in het cursusmateriaal, dat is afgestemd op de branche waarin u werkzaam bent en de functie die u heeft. Daardoor bereiken we dat u de taal sneller en beter leert.

Niveaus

Interlect ondersteunt cursisten bij het leren van een vreemde taal op alle niveaus. U kunt bij ons terecht als beginner, maar ook als gevorderde.

Intensief of gefaseerd
Welke taaltraining het beste bij u past, is afhankelijk van de beschikbare tijd die u heeft:

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waardoor men snel vooruitgang kan boeken.
  • Gefaseerd: langere begeleidingsperiode en daardoor meer ruimte voor praktijk gerelateerde situaties. Geeft vaak meer diepere kennis van de taal.

Individueel of in groepsverband

Wij verzorgen zowel individuele cursussen, bedrijfstrainingen als ook taalcursussen in groepsverband (open inschrijving).

Onze trainers
Interlect heeft een professioneel en leuk team van ervaren trainers die iedere cursist helpen bij het bereiken van zijn/haar taal gerelateerde doelstellingen.

Locaties

  • Onze gefaseerde zakelijke taaltrainingen worden voornamelijk incompany gegeven. Onze docenten komen dus naar u toe. Zo bespaart u reistijd en reiskosten.
  • De intensieve zakelijke taalcursussen worden vaak op een externe locatie gegeven.

Investering

Iedere cursist leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Taalpartner Taalakkoord

Sinds begin 2016 is Interlect een partner van Taalakkoord. Taalakkoord is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het Taalakkoord stimuleert het delen van kennis en ervaringen, zodat we samen beter worden in het verbeteren van de Nederlandse taalvaardigheid.

Interlect biedt de taaltraining Nederlands op de Werkvloer aan op verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan