Speciaal gericht op uw vakgebied

Taaltraining Duits

Heeft u vanuit uw functie veel met de Duitse taal te maken en wilt u zo effectief mogelijk met uw Duits sprekende partner communiceren? Dan is een op maat gemaakte zakelijke taaltraining Duits uitermate geschikt voor u.

Vraag offerte aan

Taaltraining Duits op maat

Uw zakelijke taaltraining Duits wordt afgestemd op uw werkzaamheden, doelstellingen en tempo. Wilt u bijvoorbeeld beter leren schrijven, spreken of begrijpend lezen dan stellen wij lesmateriaal samen dat voldoet aan uw wensen en dat is afgestemd op uw werk. Praktijk gericht leren met een gezonde basis grammaticale kennis. Zo is een taaltraining Duits voor een Salesmanager anders ingedeeld dan voor een secretaresse of HR adviseur.

Intake
Om uw taalniveau en doelstellingen te bepalen, nemen wij een intake bij u af. Een van onze docenten neemt hiervoor contact met u op om alles door te nemen.

Niveaus

De zakelijke taaltraining Duits wordt op alle niveaus aangeboden. Van beginners tot gevorderden.

Welke cursusvorm het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: intensieve begeleiding waarbij in korte tijd grote vooruitgang kan worden geboekt.
  • Gefaseerd: langere begeleidingsperiode en daardoor meer ruimte voor praktijk gerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband
Een taalcursus Duits is zowel individueel, met collega's of in groepsverband (open inschrijving) te volgen.

Onze trainers

Het team Duitse docenten bestaat uit zeer ervaren native speakers die jaren ervaring hebben in het geven van zakelijke taalcursussen. Zowel individueel of in groepen en van beginners tot gevorderden. Het verbeteren van uw taalkennis Duits is wat ons drijft.

Locaties

Door de verschillende Corona gerelateerde restricties worden alle taaltrainingen Duits op dit moment online gegeven. Wanneer de beperkingen het toe laten en een taaltraining Duits weer veilig op locatie gegeven kan worden is het volgende van toepassing: 

  • Onze gefaseerde taalcursus Duits wordt incompany gegeven. Onze docent komt dus naar u toe. Zo bespaart u reistijd en reiskosten.
  • Onze intensieve zakelijke taaltraining Duits wordt vaak op een externe locatie gegeven.

Investering taaltraining Duits

Iedere cursist leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining Duits. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van de training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. De wekelijkse taaltraining Duits onder begeleiding van de docent Duits is een deel van de taaltraining. Daarnaast is er ongeveer 2 uur voorbereiding per sessie nodig. Het onvoldoende voorbereid zijn als cursist heeft helaas directe gevolgen voor het te behalen eindniveau. 

Offerte

Vult u ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een taaltraining Duits. Liever eerst een (online) afspraak of een telefonische kennismaking? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 085 40 17 825 of stuur u een e-mail naar info@interlect-groep.nl.  

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan