Taaltraining Engels op maat

Taaltraining Engels

U wilt professioneler overkomen in een globaliserende wereld. Uw wilt meer omzet uit uw Engelstalige klant of zelfverzekerder een Engelse presentatie geven. Dan is een taaltraining Engels ideaal voor u.

Vraag offerte aan

Taaltraining Engels op maat

Het lesmateriaal en de inhoud van de taaltraining Engels worden zo veel als mogelijk afgestemd op uw doelstellingen, tempo en werkzaamheden. Afhankelijk van wat u wilt verbeteren (bijvoorbeeld uw spreek- of schrijfvaardigheid) gaat de docent samen met u aan de slag om de Engelse taal beter onder de knie te krijgen. Een zakelijke taaltraining Engels is daardoor voor een HR-manager anders van opbouw en inhoud dan voor een bouwconstructeur. Daarbij komen ook altijd cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Intake taaltraining Engels
Het bepalen van uw instapniveau en doelstellingen is belangrijk voor de verdere invulling van uw zakelijke taaltraining Engels. Daarom neemt een van onze docenten contact op met de cursist.

Niveau

De taaltraining Engels bieden wij op alle niveaus aan. Van beginner tot Near Native die de grammaticale puntjes op de i wil zetten.  

Intensief of gefaseerd
De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt.
  • Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijk gerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband

Het volgen van een taaltraining Engels kan zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining of open doormiddel van open inschrijving).

Onze trainers

Ons team docenten heeft enorm veel ervaring met het geven van een zakelijke taaltraining Engels aan een grote verscheidenheid van cursisten. Zowel individueel als in groepen, van starterniveau tot near native speakers en van Accountmanagers tot IT-specialisten: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van de Engelse taal is ons plezier.

Locaties

In verband met de diverse Corona gerelateerde restricties worden alle Engelse taaltrainingen op dit moment online gegeven. Zodra de beperkingen het toe laten en een taaltraining Engels weer veilig op locatie gegeven kan worden is het volgende van toepassing: 

  • Incompany: onze docent komt naar u toe om de taalcursus zakelijk Engels te geven. Zodoende hoeft u niet naar ons toe te komen en bespaart u reistijd.
  • Onze intensieve taaltraining Engels wordt vaak op een externe locatie gegeven. Het kantoor van Interlect behoort ook tot de mogelijkheden.

Investering taaltraining Engels

Omdat iedere cursist op zijn eigen manier en tempo leert, stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw zakelijke taalcursus Engels.

Een maatwerk offerte omdat iedere cursist een eigen startniveau heeft met daarbij doelen die afhankelijk zijn van de manier waarop hij of zij de nieuwe te leren taal gaat gebruiken. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast dienen cursisten zich er bewust van te zijn dat het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering vraagt. Naast het volgen van de wekelijkse taaltraining onder begeleiding van de docent moet men rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per sessie. Indien een cursist onvoldoende aandacht besteed aan de thuiswerk opdrachten heeft dit een direct gevolg op het  resultaat van de training.

Offerte

Voor meer informatie of over een taaltraining Engels vult u ons vrijblijvende offerteformulier in. Liever eerst een afspraak, telefonische kennismaking of een online meeting? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 085-40 17 825 of stuur u een e-mail naar info@interlect-groep.nl.  

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan