Taaltraining Engels op maat

Taaltraining Engels

U wilt professioneler overkomen in een globaliserende wereld. Uw wilt meer omzet uit uw Engelstalige klant of zelfverzekerder een Engelse presentatie geven. Dan is een taaltraining Engels ideaal voor u.

Vraag offerte aan

Taaltraining Engels op maat

Het lesmateriaal en de inhoud van de taaltraining Engels worden zo veel als mogelijk afgestemd op uw doelstellingen, tempo en werkzaamheden. Afhankelijk van wat u wilt verbeteren (bijvoorbeeld uw spreek- of schrijfvaardigheid) gaat de docent samen met u aan de slag om de Engelse taal beter onder de knie te krijgen. Een zakelijke taaltraining Engels is daardoor voor een HR-manager anders van opbouw en inhoud dan voor een bouwconstructeur. Daarbij komen ook altijd cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Intake taaltraining Engels
Het bepalen van uw instapniveau en doelstellingen is belangrijk voor de verdere invulling van uw zakelijke taaltraining Engels. Daarom neemt een van onze docenten contact met u op.

Niveau

De taaltraining Engels bieden wij op alle niveaus aan.

Intensief of gefaseerd
De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt.
  • Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijkgerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband

U kunt zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining of open inschrijving) een taalcursus bij ons volgen.

Onze trainers

Ons team docenten heeft enorm veel ervaring met het geven van een zakelijke taaltraining Engels aan een grote verscheidenheid van cursisten. Zowel individueel als in groepen, van starterniveau tot near native speakers en van Accountmanagers tot IT-specialisten: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van de Engelse taal is ons plezier.

Locaties

Incompany: onze docent komt naar u toe om de taalcursus zakelijk Engels te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten.
Onze intensieve taaltraining Engels wordt vaak op een externe locatie gegeven. Het kantoor van Interlect behoort ook tot de mogelijkheden.

Investering taaltraining Engels

Omdat iedere cursist op zijn eigen manier en tempo leert, stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw zakelijke taalcursus Engels. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

Offerte

Vult u ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een taaltraining Engels. Liever eerst een afspraak of een telefonische kennismaking? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 085 40 17 825 of stuur u een e-mail naar info@interlect-groep.nl.  

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.