Op maat gemaakte zakelijke taaltraining Frans

Taaltraining Frans

U wilt meer omzet uit Frankrijk maar taal- en cultuurverschillen staan in de weg. U wilt uw leveranciers beter begrijpen. Dan is een op maat gemaakte zakelijke taaltraining Frans de oplossing.

Vraag offerte aan

Taaltraining Frans op maat

Afhankelijk van uw doelstellingen, werkzaamheden en tempo wordt het lesmateriaal op uw specifieke situatie afgestemd. De praktische toepassing van de taaltraining Frans op uw werkgebied staat hierbij voorop.

Daarom is een zakelijke taalcursus Frans voor een telefoniste anders van inhoud en opbouw dan voor een After sales functionaris of monteur.

Afhankelijk van de door u geformuleerde doelstellingen, bijvoorbeeld verbeteren spreek- of schrijfvaardigheid, gaat de docent samen met u aan de slag. Daarbij komen ook cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Intake
Een intake wordt afgenomen om het taalniveau en uw doelstellingen te bepalen. Hiervoor neemt een van onze docenten Frans contact met u op.

Niveau

De zakelijke taaltraining Frans bieden wij op alle niveaus aan.

Intensief of gefaseerd
De beste trainingsvorm voor bijvoorbeeld een taaltraining Frans bestaat niet, maar is veelal afhankelijk van de tijd die u ter beschikking heeft.

  • Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij u in korte tijd grote vooruitgang kunt boeken.
  • Gefaseerd: gedurende een langere periode heeft u begeleiding van onze docent waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijk gerelateerde situaties.

Individueel of met collega's
U kunt zowel individueel of met collega's een zakelijke taalcursus Frans bij ons volgen.

Onze trainers

Het Franse docenten team heeft zeer veel ervaring met het geven van taalcursussen aan werknemers van grote en kleine bedrijven, individueel of groepen en van starters tot gevorderde. Van accountant tot zorgmanager, onze docenten helpen u graag verder met het leren van de Franse taal.

Locaties

Onze Franse taaltrainingen worden, zolang de diverse Corona gerelateerde restricties van toepassing zijn, volledig online gegeven. Zodra de beperkingen het toestaan en een taaltraining Frans weer veilig op locatie gegeven kan worden is het volgende van toepassing: 

  • Incompany: onze docent Frans komt naar u toe om de taalcursus Frans te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten.
  • De intensieve zakelijke taaltraining Frans vindt vaak plaats op een externe locatie.

Uiteraard blijft de opties om een taaltraining Frans online te blijven volgen. 

Investering taaltraining Frans

Het opstellen van een offerte voor uw taalcursus Frans is maatwerk. Dit omdat iedere cursist op zijn eigen tempo en manier leert. De offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel of een bedrijfstraining). Wij stellen de persoonlijke offerte voor de taaltraining Frans voor u samen nadat wij u intake hebben ontvangen.

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

Offerte

Vult u ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een taaltraining Frans. Liever eerst een (online) afspraak of een telefonische kennismaking? Neemt u dan contact met ons op, u kunt ons bereiken via 085 40 17 825 of stuur een e-mail naar info@interlect-groep.nl.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan