Taaltraining Nederlands op de Werkvloer

Taalbegrip maakt of iemand functioneert op zijn functie of niet. Volg een taaltraining Nederlands als je onzeker bent of je Nederlands niveau.

Vraag offerte aan

Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn. Interlect is een partner van het Taalakkoord. Samen zetten wij in op taal!

Taaltraining Nederlands op de Werkvloer

Interlect verzorgt taaltrainingen voor bedrijven in alle sectoren en op alle taal- en denkniveaus.
De taaltraining Nederlands op de Werkvloer is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. En is zowel voor anderstalige werknemers als ook voor medewerkers waarvan Nederlands de moedertaal is. Wij verzorgen deze taaltrainingen in groepsverband, duo’s of individueel. De cursus wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Leerdoelen

Werknemers die de Nederlandse taal leren zijn beter inzetbaar en dus beter voor uw bedrijf. Ze kunnen bijvoorbeeld beter rapporteren naar de klant, communiceren met collega’s en leidinggevende, nemen actiever deel aan het werkoverleg, zijn meer betrokken en begrijpen de veiligheidsinstructies of hygiënevoorschriften beter. Taal is zo belangrijk!

Werknemers die de taal voldoende beheersen zijn letterlijk mondiger. Het zelfvertrouwen neemt toe, de medewerker is zelfredzamer, zijn doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden worden vergroot en de motivatie neemt toe.

Op maat

De dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf is het uitgangspunt bij deze cursus. De deelnemers kunnen hun vaardigheden direct op de werkvloer toepassen. Denk hierbij aan werkinstructies, communicatie met collega's en/of klanten en vaktaal. Hierdoor wordt in korte tijd een maximaal resultaat behaald.

Voordat de taaltraining Nederlands op de Werkvloer van start gaat, houden we een (mondelinge en schriftelijke) intake. Hierin stellen we het startniveau, de wensen en doelen van uw werknemer(s) vast. Daarna ontvangt u een voorstel voor de inhoud en opbouw van de cursus en wordt in overleg bepaald wat de lesduur, de planning en locatie zal zijn.

Offerte opvragen 

Wilt u de mogelijkheden bespreken om een taaltraining Nederlands op de Werkvloer voor uw bedrijf te organiseren? Of wilt u meer informatie over een andere taalcursus of training voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier op ons online aanvraagformulier.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan