Taaltraining Nederlands voor expats

Voor internationals die Nederlands willen leren.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Vaak wordt gezegd dat het leren van de Nederlandse taal moeilijk is. Dat klopt ook ten dele, maar met goede begeleiding en inzet van de cursist en ondersteuning vanuit de werkomgeving is het zeer goed mogelijk om het Nederlands op korte termijn te leren.

Uiteraard is een en ander afhankelijk van de doelstellingen, werkzaamheden en (taal) achtergrond van de cursist. Het lestempo en lesmateriaal wordt op de specifieke situatie van de cursist afgestemd. De praktische toepassing van de taaltraining Nederlands op het werkgebied en sociale interactie staat hierbij voorop.

Op basis van de geformuleerde doelstellingen, bijvoorbeeld verbeteren spreek- of schrijfvaardigheid, gaat de docent samen met de cursist aan de slag. Daarbij komen ook cultuurverschillen uitgebreid aan bod.

Intake

Voordat we kunnen starten met een taaltraining Nederlands voor expats moeten we eerst het startniveau bepalen. Dit doen we doormiddel van een intake waarin we ook de doelstellingen van de cursist doornemen. Hiervoor neemt een van onze docenten Nederlands contact op met de cursist.

De taalcursus zakelijk Nederlands bieden wij op alle niveaus aan.

  • Intensief of gefaseerd

De cursusvorm die het beste past, is afhankelijk van de beschikbare tijd.
Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt.
Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijk gerelateerde situaties.

  • Individueel of in groepsverband

Uw medewerkers kunnen zowel individueel, met een aantal collega’s als in groepsverband (open inschrijving) een taaltraining bij ons volgen.

Ons team docenten Nederlands heeft enorm veel ervaring met het geven van taalcursussen aan een grote verscheidenheid van anderstalige cursisten. Zowel individueel als in groepen, van beginners tot gevorderden en in welke functie dan ook: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur is ons plezier.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg

Locaties

In verband met de diverse Corona gerelateerde restricties worden alle Nederlandse taaltrainingen op dit moment online gegeven. Zodra de Corona regels het toe laten en een taaltraining Nederlands weer veilig op locatie gegeven kan worden is het volgende van toepassing: 

  • Incompany: onze docent komt naar u toe om de taalcursus Nederlands voor expats te geven. Zodoende bespaart de cursist reistijd.
  • Onze intensieve taaltraining Nederlands voor expats wordt vaak op een externe locatie gegeven. 

Investering

Iedere cursist leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taalcursus Nederlands. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van de training (individueel, bedrijfstraining of groepstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus Nederlands ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Als cursisten de thuiswerkopgaven niet structureel maken dan heeft dit effect op het eindresultaat. Daarnaast is van belang dat vanuit de (werk)omgeving op een ongedwongen manier met de cursist in het Nederlands wordt gepraat. Probeer iemand te betrekken bij een gesprek, het vergt voor iedereen een aanpassing. Uiteindelijk zult u merken dat uw buitenlandse collega het Nederlands steeds sneller zal begrijpen en zelfvertrouwen krijgt om in het Nederlands te reageren. 

Contact

Via ons online aanvraagformulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Of bent u geïnteresseerd in een andere taaltraining? Liever even bellen? Geen probleem, we zijn op bereikbaar op 085-40 17 825. 

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.