Zakelijke taaltraining op maat

Wilt u uw zakelijke taalniveau verbeteren? Dan is een zakelijke taaltraining ideaal voor u. Interlect verzorgt in meer dan 6 talen een zakelijke taaltraining op maat.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Zakelijke taaltraining op maat

Naast de veelvoorkomende taaltraining Engels, taaltraining Duits, taaltraining Frans en taaltraining Nederlands verzorgt Interlect onder andere ook zakelijke taaltrainingen Spaans en zakelijke taaltrainingen Portugees. Op verzoek kunnen wij ook zakelijke taaltrainingen Chinees en Japans verzorgen. 

Uw zakelijke taalcursus wordt afgestemd op uw werkzaamheden, doelstellingen en tempo. Wij stellen het lesmateriaal zo samen dat het voldoet aan uw wensen en dat het is afgestemd op uw werk. U leert alleen wat u in de praktijk nodig heeft!

Intake
Om uw taalniveau en doelstellingen te bepalen, nemen wij een intake bij u af. Een van onze docenten neemt hiervoor contact met u op om alles door te nemen.

Niveaus

Wij bieden onze zakelijke taaltraining op maat aan in meerdere talen en op verschillende niveau’s. Van beginners tot gevorderden.

Intensief of gefaseerd
De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd. Intensief: korte intensieve begeleiding waarbij een grote vooruitgang kan worden geboekt. Gefaseerd: begeleiding gedurende een langere periode waardoor meer ruimte is voor het behandelen van praktijkgerelateerde situaties.

Individueel of in groepsverband
U kunt zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining) een taalcursus bij ons volgen. Ons team docenten heeft enorm veel ervaring met het geven van een zakelijke taalcursus op maat in diverse talen aan een grote verscheidenheid van cursisten. Zowel individueel als in groepen, van starterniveau tot near native speakers en van Accountmanagers tot IT-specialisten: niets is ons team docenten vreemd. Het overbrengen van een vreemde taal is ons plezier.

Locaties

  • Incompany: onze docent komt naar u toe om de zakelijke taalcursus te geven. Zodoende bespaart u reistijd en reiskosten.
  • Onze intensieve zakelijke cursus wordt vaak op een externe locatie gegeven.
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg

Investering

Omdat iedere cursist op zijn eigen manier en tempo leert, stellen wij altijd een maatwerk offerte samen voor uw taaltraining. Deze offerte is afhankelijk van de vorm van training (individueel of bedrijfstraining) en de inhoud (alleen taal of een combinatie van taal en cultuur).

Daarnaast vraagt het volgen van een cursus ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist.

Contact

Vult u ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een taaltraining. Liever eerst een afspraak of een telefonische kennismaking? Geen probleem, u kunt ons bereiken via 085 40 17 825 of stuur u een e-mail naar info@interlect-groep.nl.

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.