Technisch Vertaalbureau

U bent op zoek naar een vertaalbureau voor uw technische teksten? Wij helpen u graag.

Vraag offerte aan

Internationale technisch vertaalbureau in Eindhoven

Voor het vertalen van uw technische documenten bent u bij Interlect, het Technisch Vertaalbureau Eindhoven, aan het juiste adres. Van handleidingen tot softwareteksten naar het Engels, Duits, Frans of een van de 20 andere taalcombinaties. Scherpe tarieven en snelle levertijden.

Specialisatie

Technische teksten bevatten een hoog percentage aan vakjargon. Een heldere en begrijpelijke vertaling is dus alleen mogelijk met de inzet van de juiste specialisten.

Technische vertalingen vereisen daarom een brede kennis van de toegepaste techniek (IT, Chemie, Petrochemie, Bouwkunde Elektrotechniek, Scheepvaart, Metaal, Milieu, Automotive, Lucht- en Ruimtevaartindustrie en Werktuigbouw), de technische terminologie en fraseologie van de landen waar de betrokken talen worden gesproken.

Daarnaast vragen deze sterk groeiende en innoverende sectoren vertalers die ook up tot date zijn qua ontwikkelingen en terminologie.

Waarom Technisch Vertaalbureau Eindhoven?

Het afleveren van een kwaliteitsvertalingen van uw technische documenten staat bij ons voorop. Onze vertalers hebben daarom allemaal jarenlange ervaring met het vertalen van zeer uiteenlopende technische documenten.

Een sterk team technische vertalers dat 365 dagen per jaar klaar staat om uw documenten professioneel te vertalen. Daarnaast investeren wij continue in de nieuwste technieken zodat wij nog hogere kwaliteit, snelle levertijden tegen de scherpste prijs kunnen leveren.

Wij begrijpen dat snelle levertijden vaak essentieel zijn binnen het technische domein. Zolang de kwaliteit van uw technische vertaling niet in het geding is geldt bij ons: uw deadline is ook de onze!

Vertaalsoftware

Onze technische vertalers maken gebruik van de modernste vertaalsoftware voor het vertalen van uw teksten. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zeker als wij met enige regelmaat opdrachten voor u verzorgen:

Terugkerende tekstgedeeltes worden maar een keer vertaald. Elke vertaling wordt opgenomen in een klant specifiek vertaalgeheugen en kan op ieder gewenst moment hergebruikt worden. Ook kunt u voorkeursvertalingen voor bepaalde termen bij ons laten vastleggen.

Door het gebruiken van het vertaalgeheugen worden uw teksten altijd op dezelfde manier vertaald. Hierdoor beschikt u over consistente, eenduidige vertalingen. Het gebruik geeft een aanzienlijke besparing in tijd en kosten bij het vertalen.

Vrijblijvende offerte

Heeft u een document dat vertaald moet worden, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De kosten voor het vertalen van uw technische document is onder andere gebaseerd op het aantal woorden. Via onze website kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 085 - 4017825 of vul het contactformulier in op onze website.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.