Tolkbureau Amsterdam

U heeft een tolk nodig om taalbarrières te slechten? Onze professionele tolken laten taalbarrières verdwijnen.

Vraag offerte aan

Op zoek naar een professionele tolk? Tolkbureau Amsterdam werkt onder de naam Interlect voor ondernemingen in een brede kring rondom onze vestiging in Amsterdam. In deze regio werken wij voor uiteenlopende klanten.

Specialisaties Tolkbureau Amsterdam

Interlect levert professionele tolken, ook beëdigd, in meer dan 20 talen. Dit zijn in ieder geval alle Europese talen maar ook Chinees (Mandarijn, Kantonees), Japans, Russisch, Thai en nog vele andere talen. Afhankelijk van de situatie bekijken wij samen met u de meest geschikte manier van tolken. Onze tolken zijn zowel simultaantolken, cabinetolk, gesprekstolk of fluistertolk.

Wilt u meer weten over wat een tolk is en de verschillende soorten tolken? Lees onze blog over 'Wat is tolken?' of de blog 'Tolken bij een notaris'.

Notariële tolkdienst

Onze notariële tolken zijn allen beëdigd en ingeschreven in het Register Beëdigde tolken en vertalers. Inschrijving stelt wettelijke eisen aan de opleiding en vaardigheden van een tolk. Zodoende bent u ervan gegarandeerd dat onze tolken de juiste tolkattitude, integriteit en taalvaardigheid hebben om voor u en uw klant te tolken. Onze tolken worden dagelijks ingeschakeld bij het passeren van koopaktes, erfrechtaktes of huwelijkse voorwaarden.

Scherpe tarieven

De prijs van een professionele tolkdienst is maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren. Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Contact

Nog geen klant bij ons en u wilt graag persoonlijk kennis met ons maken. Wij plannen graag een afspraak in bij u of bij ons op locatie. Heeft u voorkeur aan een samenwerking per mail of telefoon, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over Tolkbureau Amsterdam? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-4017825 of e-mail info@interlect-groep.nl om een afspraak te maken. Voor een vrijblijvende offerte vult u ons aanvraagformulier in.  

Ook interessant om te lezen:

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.