Vertalen accountantsverklaring

Vertalen van financiële documentatie is geen sinecure. Als professioneel vertaalbureau hebben wij jarenlange ervaring helpen wij u graag.

Vraag offerte aan

Als cijfers en woorden samenkomen

Het vertalen van financiële documenten vereist specialistische kennis, want deze documentatie is vaak lastig te doorgronden. Jargon wordt niet geschuwd en financiële termen evenmin. Onze financiële vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze. Daarbij zijn onze vertalers zich bewust dat interpretatie verschillen gevolgen kunnen hebben, zoals bij het vertalen van een accountantsverklaring.

Gespecialiseerd in financiële vertalingen

Interlect, het vertaalbureau van Eindhoven en Amsterdam, levert financiële vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiële documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Offerte aanvragen

De prijs van een professionele financiële vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte.

Ook interessant om te leze

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.