Vertalen

U heeft een document dat professioneel vertaald moet worden waarbij rekening wordt gehouden met vakjargon en culturele verschillen. Dan bent u bij Interlect aan het juiste adres.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Een professionele vertaling

Een goede vertaling begint met een gedegen inventarisatie. Wat is het doel van de tekst die u vertaald wilt hebben? Dient de tekst bijvoorbeeld SEO/SEA proof te zijn, is er specifiek vakjargon dat wordt gebruikt?

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw vertalingen consistenter in woordgebruik en ontvangt u korting op herhalingen. Gedurende het vertaalproces heeft u één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Taalcombinaties

Bij Interlect kunt u terecht voor vertalingen en tolkdiensten naar meer dan 20 taalcombinaties. Ter indicatie een korte opsomming van de talen die wij standaard aanbieden: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Turks, Arabisch, Pools, Roemeens, Tsjechisch en Hongaars.

Professioneel vertaalbureau

Interlect, het vertaalbureau in Eindhoven en omgeving, levert professionele vertalingen in meer dan 20 talen waaronder ook beëdigde vertalingen. Interlect is ook uw vertaalbureau voor de regio Amsterdam!

Voor ieder taal- en vakgebied een professionele vertaler met kennis van de lokale cultuur en vakjargon.

Snelle levertijden en scherpe tarieven
Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met klanten is voor ons van belang. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg

Tarieven

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd, beëdigd of niet. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juist adres. Door te specialiseren, kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

 

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen, tolkdiensten, het leren van een nieuwe taal, internationaal zaken doen en cultuurverschillen.