Financiële vertalingen

U wilt een financieel document vertaald hebben waarbij vakjargon en context behouden blijft. Dan bent u bij Interlect aan het correcte adres.

Vraag offerte aan

Een financiële vertaling

Het vertalen van financiële documenten vereist specialistische kennis. Onze financiële vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze zoals binnen de financiële branche worden gebezigd. Daarbij zijn onze vertalers zich bewust dat verschillen door interpretatie gevolgen kunnen hebben.

Ook beëdigde vertalingen

Interlect verzorgt indien gewenst ook uw beëdigde vertaling. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw documenten en onze vertalers hebben een geheimhoudingverplichting.

Door de nieuwste technologieën te gebruiken en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw financiële vertalingen consistenter in woordgebruik en kunnen ook afwijkende bestandstypen worden vertaald. Daarnaast ontvangt u korting op eventuele herhalingen en kunnen wij uw financiële teksten naar meer dan 20 talen vertalen.

Onze specialisaties

Uw vertaling bij de juiste vertaler, dat is onze specialiteit. Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij onder andere gespecialiseerd in het vertalen van:

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiële documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren. Gedurende het gehele vertaalproces heeft u één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

Financieel vertaalbureau

Interlect, Vertaalbureau Eindhoven, levert financiële vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd.

Voor een veelheid aan taal- en vakgebieden hebben wij financieel ervaren vertalers met kennis van specialistisch vakjargon. Ook een beëdigde financiële vertaling is geen probleem.

Snelle levertijden en scherpe tarieven.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen met uw vertaling tegen scherpe tarieven. Daarnaast reviseren wij ook uw geschreven teksten. Onze professionals lezen deze tekst voor u na en zetten de puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Tarieven

De prijs voor uw financiële vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd en beëdigd of niet. Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte. Liever even bellen, geen punt. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan