Financiële vertalingen

U wilt een financieel document vertaald hebben waarbij vakjargon en context behouden blijft. Dan bent u bij Interlect aan het correcte adres.

Vraag offerte aan

Een financiƫle vertaling

Het vertalen van financiƫle documenten en financiƫle termen vertalen vereist specialistische kennis. Onze financiƫle vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze zoals binnen de financiƫle branche worden gebezigd. Daarbij zijn onze vertalers zich ervan bewust dat verschillen door interpretatie gevolgen kunnen hebben.

Financiƫle termen vertalen

Banken, verzekeraars, accountants en financiƫle instellingen gebruiken doorgaans veel vakjargon. Specifiek taalgebruik dat herkenbaar is voor ondernemingen in de financiƫle wereld. Onze financiƫle vertalers hebben een brede en gedegen achtergrond in het vertalen van een grote diversiteit aan financiƫle documenten. De financiƫle wereld is sterk georiƫnteerd op de Engelse taal. Het is dan ook geen verassing dat veel vertalingen van financiƫle termen naar het Engels moeten.

Ook beƫdigde vertalingen

Interlect verzorgt indien gewenst ook uw beƫdigde vertaling. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw documenten en onze vertalers hebben een geheimhoudingverplichting.

Door de nieuwste technologieƫn te gebruiken en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw financiƫle vertalingen consistenter in woordgebruik en kunnen ook afwijkende bestandstypen worden vertaald. Daarnaast ontvangt u korting op eventuele herhalingen en kunnen wij uw financiƫle teksten naar meer dan 20 talen vertalen.

Onze specialisaties

Uw vertaling bij de juiste vertaler, dat is onze specialiteit. Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij onder andere gespecialiseerd in het vertalen van:

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiƫle documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren. Gedurende het gehele vertaalproces heeft u ƩƩn aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

Financieel vertaalbureau

Interlect, vertaalbureau Eindhoven, levert financiĆ«le vertalingen in meer dan 20 talen, ook beĆ«digd.Ā Voor een veelheid aan taal- en vakgebieden hebben wij financieel ervaren vertalers met kennis van specialistisch vakjargon. Ook een beĆ«digde financiĆ«le vertaling is geen probleem.

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen met uw vertaling tegen scherpe tarieven. Daarnaast reviseren wij ook uw geschreven teksten. Onze professionals lezen deze tekst voor u na en zetten de puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Tarieven

De prijs voor uw financiƫle vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd en beƫdigd of niet. Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte. Liever even bellen, geen punt. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan