Juridische vertalingen

U heeft een juridische vertaling nodig van een document waarbij zorgvuldigheid en interpretatie van groot belang is. Dan bent u bij Interlect, het juridisch vertaalbureau, aan het juiste adres.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Service

Juridische vertaalbureau

Het vertalen van juridische documenten vereist specialistische kennis. Een juridische tekst wordt vaak door advocaten, notarissen en juristen opgesteld met veel juridisch jargon en officiële bepalingen. Doordat ieder land een eigen juridische structuur, wettelijke kaders en cultuur heeft moet een juridisch vertaalbureau hiermee rekening houden bij juridische vertalingen. Daarom is het belangrijk dat een juridische vertaler de juiste juridische en culturele context begrijpt bij het vertalen. Dit vereist vaak jarenlange ervaring en een gedegen kennis van beide juridische systemen.

Specialistisch werk

Het vertalen van juridische teksten is in veel gevallen specialistisch werk. Daarom zetten wij als juridisch vertaalbureau alleen gekwalificeerde vertalers in met ruime ervaring met juridische teksten en documenten. Daardoor zijn onze vertalers up-to-date wat betreft juridische terminologie en ontwikkelingen. Als juridisch vertaalbureau zijn we trots op ons team van hoogopgeleide juridische vertalers.

Geen juridisch document is ons onbekend en we gaan graag aan de slag met uw document. Ook voor beëdigde vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische vertaler en culturele context

Als juridisch vertaalbureau zijn we ons bewust dat interpretatie verschillen grote gevolgen kunnen hebben bij een juridische vertaling. Daarom hebben onze juridische vertalers een gedegen opleiding gevolgd. Bij het vertalen van juridische documenten letten we daarbij altijd extra scherp of de vertaling correct is binnen het juridische kader.
Interlect

Onze specialisaties

Uw juridische vertaling bij de juiste juridische vertaler, dat is de specialiteit van vertaalbureau Interlect. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:
Service

Juridische vertaling in meer dan 20 talen

Interlect levert juridische vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd. Omdat we ons gespecialiseerd hebben in het vertalen van juridische documenten worden we veel ingeschakeld door notariskantoren, advocatenkantoren, accountants en belastingadvieskantoren bij het vertalen van documentatie en akten. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 40 17 825, vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuur een e-mail naar: info@interlect-groep.nl

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische documenten kunnen wij nog betere vertalingen tegen een scherpe prijs leveren. Daarnaast kunnen wij ook teksten reviseren. Onze professionals lezen de tekst dan na en zetten de tekstuele puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Tarieven van een juridische vertaling

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal te vertalen woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd moet worden of niet. Daarnaast kunnen we ook andere tekst vertalen en reviseren.

Vul ons online offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar via 085 40 17 825.

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.