Juridische vertalingen

U wilt een juridisch document vertaald hebben waarbij zorgvuldigheid en interpretatie van groot belang zijn. Dan bent u bij Interlect, het Juridisch Vertaalbureau, aan het goede adres.

Vraag offerte aan

Een juridische vertaling

Het vertalen van juridische documenten vereist specialistische kennis. Onze juridische vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze. Daarbij zijn onze vertalers zich bewust dat interpretatie verschillen gevolgen kunnen hebben.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw documenten en onze vertalers hebben een geheimhoudingverplichting. Door de nieuwste technologieën te gebruiken en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw juridische vertalingen consistenter in woordgebruik. Daarnaast ontvangt u korting op eventuele herhalingen en kunnen wij uw juridische teksten naar meer dan 20 talen vertalen.

Juridische en culturele context

Een juridische tekst wordt door notarissen en juristen opgesteld binnen het kader van het rechtsstelsel en cultuur van een land. Doordat ieder land een eigen juridische structuur, wettelijke kaders en cultuur heeft dient een vertaler hiermee rekening te houden bij het vertalen naar de gewenste doeltaal.

De vertaler moet dan ook de juiste juridische en culturele context begrijpen bij het vertalen. Dit vereist een gedegen kennis van beide juridische systemen.

Specialistisch werk

Het vertalen van juridische teksten is dan ook specialistisch werk waarvoor wij vertalers inzetten die gekwalificeerd zijn én ruime ervaring hebben met het onderwerp van uw tekst. Een vertaler die naar de letter van uw document vertaald, de wettelijke formaliteiten kent en de essentie van uw tekst weet over te brengen.

Onze specialisaties

Uw juridische vertaling bij de juiste vertaler, dat is onze specialiteit. Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in:

Juridische vertalingen in meer dan 20 talen

Interlect levert juridische vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd.

Gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten, daardoor worden we veel ingeschakeld door notariskantoren, advocatenkantoren en accountants en belastingadvieskantoren bij het vertalen van documentatie. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op 085 40 17 825, vult u ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuurt een e-mail: info@interlect-groep.nl

Snelle levertijden en scherpe tarieven
Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Daarnaast kunnen wij ook uw teksten reviseren. Onze professionals lezen uw tekst dan na en zetten de tekstuele puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.  

Tarieven

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vult u ons offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw vraag te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 085 40 17 825.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan