Technische vertalingen

U wilt een technische tekst vertaald hebben met behoud van vakjargon en dynamiek van de boodschap. Dan bent u bij Interlect aan het goede adres.

Vraag offerte aan

Professionele technische vertalingen

Een technische tekst heeft zijn eigen dynamiek en vakjargon. Een goede vertaling vereist daarom gespecialiseerde vertalers met gedegen kennis van het vakgebied dat moet worden vertaald.

Door de nieuwste technologie√ęn te gebruiken en een vertaalgeheugen voor uw teksten op te bouwen, zijn uw vertalingen consistenter in woordgebruik en ontvangt u korting op eventuele herhalingen. Daarnaast kunnen wij uw technische teksten naar meer dan 20 talen vertalen. Tijdens het vertaalproces heeft u √©√©n aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Technisch vertalen

Om als technische vertaler aan de slag te kunnen moet je een flinke dosis affiniteit hebben met techniek. Net als met juridische, financi√ęle en medische documenten is ook bij een technische vertaling iedere opdracht weer anders. Veel van onze technische vertalers hebben een specialiteit binnen het technische domein. Zo zijn we nog beter in staat om kwalitatief goede vertalingen af te leveren.¬†

Technisch documenten vertalen

Uw vertaling bij de juiste vertaler, dat is onze specialiteit. Om een hoge kwaliteit van uw technische vertaling te garanderen, zijn wij gespecialiseerd in:

  • Handleidingen voor producten in bijv. de scheepvaart of automotive.
  • Wetenschappelijke artikelen in bijv. vakbladen of onderzoeken.
  • Softwareteksten voor o.a. softwarepakketten en apps.
  • Onderzoeksrapporten.

Door te specialiseren, kunnen wij u een nog betere technische vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Technisch vertaalbureau

Interlect, technisch vertaalbureau Eindhoven, levert technische vertalingen in meer dan 20 talen. Wij hebben voor een veelheid aan taal- en vakgebieden technisch ervaren vertalers met kennis van specialistisch vakjargon. In sommige gevallen is het nodig om een technische vertaling te voorzien van een be√ędiging. Ook hiervoor bent u bij Interlect aan het juiste adres.¬†¬†

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen met uw technische vertaling tegen scherpe tarieven. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst na en zetten de tekstuele puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

De prijs van een professionele technische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp en levertijd. via ons online aanvraagformulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Liever even telefonisch contact? Geen probleem, we zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan