Volmacht vertalen naar het Engels

U wilt een ander een volmacht geven. Laat deze professioneel vertalen.

Vraag offerte aan

Het vertalen van juridische documenten zoals een volmacht vertalen naar het Engels vereist specialistische kennis, want deze documentatie kan vaak lastig te doorgronden zijn. Juridisch jargon wordt zelden geschuwd en specialistische termen zijn niet weg te denken.

Onze juridische vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft wet en regelgeving, terminologie, schrijfstijl en -wijze. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw volmacht naar het Engels.

Volmacht vertalen

Een volmacht is een document waarmee u een ander de bevoegdheid geeft om namens u rechtshandelingen te verrichten. U blijft in beginsel dezelfde bevoegdheden houden om beslissingen te nemen dan waarvoor u een ander machtigt.

Het opstellen van een machtiging is in principe vorm vrij. Dat wil zeggen dat u voor een rechtsgeldige volmacht niet naar een notaris hoeft te gaan. U kunt dus zelf de volmacht opstellen (een zogenoemde onderhandse volmacht). Let u er hierbij wel op dat u gedetailleerd omschrijft wie en waarvoor u diegene een volmacht wilt geven.

Wilt u dat de volmacht juridische kracht heeft dan dient u de volmacht op te laten stellen door een notaris.

Opbouw van een volmacht

Een volmacht kan op veel verschillende handelingen zien. Van het doen van betalingen, stemmen bij verkiezingen of het (ver)kopen van goederen. In onze vertaalpraktijk zien wij veel volmachten met een zakelijk karakter. Deze zogenaamde Power of Attorney ziet dan vaak op rechtshandelingen in naam van vennootschappen, stemmingen bij aandeelhoudersvergaderingen, koop of verkoop van bedrijfsonderdelen.

Ook het vertalen van persoonlijke volmachten komt voor, hierbij kunt u denken aan het vertalen van volmachten gerelateerd aan testamenten of volmacht bij minderjarige of handelingsonbekwame personen.

Heeft u een volmacht afgegeven dan kan het zijn dat u deze naar verloop van tijd wilt laten wijzigen of misschien zelf intrekken. In principe eindigt een volmacht bij overlijden van de volmachtgever. Tussentijds de volmacht wijzigen of stopzetten dient schriftelijk kenbaar te worden gemaakt.

Geheimhouding

Wilt u een volmacht laten vertalen naar het Engels, maar wenst u vertrouwelijke omgang met uw documenten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. Wij vinden het geen enkel probleem om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Gespecialiseerd in vertalen van volmachten

Interlect, het juridisch vertaalbureau van Eindhoven en Amsterdam, levert ook beëdigde juridische vertalingen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Offerte aanvragen

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Klik hier voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte of neem contact met ons op: 085 - 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.