Volmacht vertalen

U wilt dat een gevolmachtigde ook in het buitenland zijn volmacht moeten kunnen uitoefenen? In dat geval kunnen wij de volmacht voor u beëdigd vertalen naar meer dan 20 talen. 

Vraag offerte aan

Waarom een volmacht vertalen

Een volmacht vertalen vergt specialistische kennis. Juridische documenten, zoals bijvoorbeeld een volmacht, bevatten vaak veel vakjargon en juridische termen die niet weg te denken zijn. Voor een goede juridische vertaling is daarom ervaring met wet en regelgeving, terminologie verschillen en schrijfstijl en – wijze in twee talen nodig. Onze juridische vertalers hebben vele jaren ervaring met het vertalen van uiteenlopende volmachten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw volmacht of bel ons op 085 40 17 825​.

Volmacht vertalen

Met een volmacht geeft een ander de bevoegdheid namens u te handelen. Dat wil echter niet zeggen dat u zelf niet meer gemachtigd bent om beslissingen te nemen. Er bestaan veel verschillende soorten volmachten, van het verrichten van betalingen tot beslissingen nemen in medische zaken.

In de volmacht wijst u een gevolmachtigde aan, vaak is dit een vertrouwenspersoon van u. U legt gedetailleerd vast voor welke handelingen de persoon is gemachtigd en bij wie deze persoon verantwoording moet afleggen.

U kunt zelf een volmacht opstellen (een zogenoemde onderhandse volmacht), wilt u echter dat het juridische kracht heeft dan moet u de volmacht laten opstellen door een notaris. Nadat de notaris de notariële volmacht heeft opgesteld wordt deze opgeslagen. U bepaald zelf wie de volmacht ter inzage krijgt.

Opbouw van een volmacht

De vertalingen van volmachten zien vaak op zakelijk gerichte handelingen. Het recht te stemmen in een aandeelhouders vergadering, de mogelijkheid aandelen te kopen of te verkopen in een bepaalde onderneming, onroerend goed aan te kopen of te verkopen.

Dat wil niet zeggen dat we geen vertalingen van “privé” volmachten verrichten. Met name in situaties bij de afhandeling van testamenten vertalen wij volmachten. In dergelijke gevallen wordt ook vaak een beëdigde vertaling gevraagd van de volmacht.

Geheimhouding

Wilt u een volmacht laten vertalen, maar wenst u vertrouwelijke omgang met uw documenten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. Wij vinden het geen enkel probleem om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Gespecialiseerd in het vertalen van volmachten

Interlect, het vertaalbureau van Eindhoven en Amsterdam, levert juridische vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van uw volmacht kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Offerte aanvragen

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Klik hier voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte of bel ons op 085 40 17 825​.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.