Taaltraining Frans

U wilt meer omzet uit Frankrijk maar taal- en cultuurverschillen staan in de weg. U wilt uw leveranciers beter begrijpen. Dan is een op maat gemaakte zakelijke taaltraining Duits de oplossing.

Wij werken o.a. voor

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Taaltraining Frans op maat

Een zakelijke taaltraining Frans wordt afgestemd op wensen en doelstellingen van onze cursisten. Gedurende een persoonlijk gesprek inventariseren wij de doelstellingen en daarna wordt met een intake bepaald wat het huidige taalniveau is.

Afhankelijk van het instapniveau en de doelstellingen wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie afgestemd. De praktische toepassing van de taaltraining Frans op het werkgebied staat hierbij voorop.

Een zakelijke taalcursus Frans voor een telefoniste is daarom anders van inhoud en opbouw dan voor een After sales functionaris of monteur.

Tijdens onze zakelijke taaltrainingen Frans komen cultuurverschillen ook uitgebreid aan bod.

Samenstellen van taaltraining Frans op maat bij Interlect

Taalniveau Frans

De taaltraining Frans bieden wij op alle niveaus aan. Van beginner tot near Native die de grammaticale puntjes op de i wil zetten. Intensief of gefaseerd De cursusvorm die het beste bij u past, is afhankelijk van uw beschikbare tijd.

Het volgen van een taaltraining Engels kan zowel individueel als in groepsverband (bedrijfstraining of doormiddel van open inschrijving).

De beste trainingsvorm voor een taaltraining Frans bestaat niet, maar is veelal afhankelijk van de tijd die ter beschikking is en hoeveel tijd cursisten zelf besteden aan het leren van de Franse taal.

Onze Franse taaldocenten

Onze team van Franse docenten heeft zeer veel ervaring met het geven van taalcursussen aan werknemers van grote en kleine bedrijven, individueel of groepen en van starters tot gevorderde. Van accountant tot zorgmanager, onze docenten helpen u graag verder met het leren van de Franse taal.

Wat voor soort taaltrainigen Frans biedt Interlect
USP tolken

Begrijp elkaar met een professionele tolk

Voorkom miscommunicatie

Laat taalbarriéres geen obstakel zijn

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Investering bij taaltraining Frans

De kosten van een zakelijke taaltraining Frans zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het begin niveau, de doelstelling (waar gaat u de taal voor gebruiken), hoeveel personen nemen deel aan de training.

Daarnaast vraagt het volgen van een taalcursus Frans ook een tijdsinvestering. Naast het volgen van de lessen moet u rekenen op 2-3 uur huiswerk per sessie. Het niet maken van het huiswerk heeft directe gevolgen voor het te behalen eindniveau van de cursist. Op alle diensten van Interlect zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden en inzien.

Werkzaamheden medische tolken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zoals aangegeven zijn de kosten van een taaltraining Frans afhankelijk van een aantal factoren. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer