Vertalen

U heeft een document dat professioneel vertaald moet worden waarbij rekening wordt gehouden met vakjargon en culturele verschillen. Dan bent u bij Interlect aan het juiste adres.

Wij werken o.a. voor:

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Een professionele vertaling

Een goede vertaling begint met een gedegen inventarisatie. Wat is het doel van de tekst die u vertaald wilt hebben? Dient de tekst bijvoorbeeld SEO/SEA proof te zijn, is er specifiek vakjargon dat wordt gebruikt?

Onze werkwijze kenmerkt zich door de focus op kwaliteit. Wij werken met een ervaren team van vertalers, die beschikken over de juiste technische achtergrond om uw teksten goed te vertalen. Daarnaast investeren wij continu in de nieuwste technieken zodat wij nog hogere kwaliteit kunnen leveren. Dit doen wij zeer snel en tegen de scherpste prijs. Gedurende het vertaalproces heeft u één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Professioneel vertaalbureau

Taalcombinaties

Bij Interlect kunt u terecht voor vertalingen en tolkdiensten naar meer dan 20 taalcombinaties. Ter indicatie een korte opsomming van de talen die wij standaard aanbieden: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Turks, Arabisch, Pools, Roemeens, Tsjechisch en Hongaars.

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i.

Wat doet een professioneel vertaalbureau?
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Onze specialisaties

Vertalen is meer dan alleen het omzetten van woorden. Gevoel voor taal, jaren lange ervaring, de juiste vakinhoudelijke kennis, en begrip van cultuurverschillen maken dat een vertaalde tekst zijn doel haalt. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:

Professioneel vertaalbureau in meer dan 20 taalcombinaties

Interlect levert vertalingen in een breed spectrum en in meer dan 20 talen, desgewenst ook beëdigd. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij onze klanten die internationaal zakendoen of in Nederland actief zijn. Wij zorgen dat taal- en cultuurbarriers verwdijnen. Van technische documenten, testamenten of jaar verslagen. Onze professionele vertalers staan voor u klaar.

Heeft u een vertaling nodig van een document? Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. In bepaalde gevallen komen wij met onze klanten een additionele geheimhoudingsovereenkomst overeen.

Werkzaamheden bij financiële vertaling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer