Testament vertalen met spoed

Het overlijden van een familielid of bekende is een ingrijpende gebeurtenis. Bij de afwikkeling in het buitenland is vaak een beëdigde vertaling nodig van het testament of verklaring van erfrecht. Wij vertalen snel en accuraat zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Vraag offerte aan

Spoedvertalingen zijn aan de orde van de dag. Vertaalwerk is vaak de laatste schakel in een planning. Wij begrijpen de urgentie die zich voordoet als u bijvoorbeeld duidelijkheid wilt hebben over een testament of dat u zo snel mogelijk alles goed wilt regelen rondom het overlijden van een dierbare.

Wilt u een spoedvertaling van een testament, dan zorgen wij dat zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat onze vertalers beschikken over de benodigde vakkennis. Zo zorgen wij ervoor dat uw vertaling niet alleen snel maar ook kwalitatief correct is.

Kwaliteitsvertaling

Een vertaling met spoed staat niet voor het afraffelen van een vertaling omdat het haast heeft. Onze vertalers besteden net zoveel zorg aan uw tekst als normaal. Ze vertalen alleen in een hoger tempo en werken zo nodig een avond of in het weekend door om de deadline te halen.

Bij grote vertaalklussen kan het zelfs voorkomen dat er meerdere vertalers op een klus worden gezet. Hoe dan ook, u bent verzekerd van een hoge kwaliteit.

Proces spoedvertaling

Als u uw testament wilt vertalen met spoed kunt u het beste ons de definitief te vertalen tekst (liefst Word-bestand) mailen (info@interlect-groep.nl) en daarna telefonisch contact met ons opnemen (085 – 40 17 825).

Een spoedvertaling kan alleen worden uitgevoerd als de soort tekst, het vakgebied en de doelgroep bekend zijn. Op basis van deze gegevens koppelen wij een vertaler aan uw project, zodat u de vertaling onder zorgen uit handen kunt geven.

Uiteraard is het ook belangrijk om te weten uit hoeveel woorden het document bestaat. Aan de hand van de moeilijkheidsgraad, talencombinatie en de beschikbaarheid van de gespecialiseerde vertaler proberen wij binnen een uur u te laten weten of het haalbaar is om de tekst te vertalen binnen de door u gestelde deadline.

Geheimhouding

Een testament is een vertrouwelijk document en wij zullen met de inhoud van dit document ook uiterst zorgvuldig te werk gaan. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij bereid om, eventueel een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst, te ondertekenen.

Tarieven testament vertalen met spoed

Iedere spoedvertaling is weer anders. Wij hanteren dan ook geen standaard tarieven. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of heeft uw spoedvertaling een andere aanpak nodig? Interlect, het vertaalbureau van Eindhoven en omgeving, denkt graag met u mee. Online kunt u uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een offerte voor een spoedvertaling raden wij u aan om te bellen (085-40 17 825), zodat wij u direct een eerste indicatie qua levertijd kunnen geven.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.