Juridische vertalingen

Gaat u in het buitenland wonen, werken of studeren? Dan is een beëdigde vertaling van uw diploma of cijferlijst en bijlagen in veel gevallen nodig. Op dagelijkse basis verzorgen wij beëdigde vertalingen van diploma’s en cijferlijsten naar diverse talen. Naar volle tevredenheid voor onze klanten, snel en tegen een scherpe prijs.

Wij werken o.a. voor:

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Juridisch vertaalbureau

Het vertalen van juridische documenten vereist specialistische kennis. Een juridische tekst wordt vaak door advocaten, notarissen en juristen opgesteld met veel juridisch jargon en officiële bepalingen.

U heeft een juridische vertaling nodig van een document waarbij zorgvuldigheid en interpretatie van groot belang is. Dan bent u bij Interlect, het juridisch vertaalbureau, aan het juiste adres.

juridische vertalingen

Specialistisch werk

Het vertalen van juridische teksten is in veel gevallen specialistisch werk. Daarom zetten wij als juridisch vertaalbureau alleen gekwalificeerde vertalers in met ruime ervaring met juridische teksten en documenten. Daardoor zijn onze vertalers up-to-date wat betreft juridische terminologie en ontwikkelingen. Als juridisch vertaalbureau zijn we trots op ons team van hoogopgeleide juridische vertalers.

Geen juridisch document is ons onbekend en we gaan graag aan de slag met uw document. Ook voor beëdigde vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische vertaler en culturele context

Als juridisch vertaalbureau zijn we ons bewust dat interpretatie verschillen grote gevolgen kunnen hebben bij een juridische vertaling. Daarom hebben onze juridische vertalers een gedegen opleiding gevolgd. Bij het vertalen van juridische documenten letten we daarbij altijd extra scherp of de vertaling correct is binnen het juridische kader.

Waarom een juridische vertaling nodig is
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Onze specialisaties

Uw juridische vertaling bij de juiste juridische vertaler, dat is de specialiteit van vertaalbureau Interlect. Om de kwaliteit van een vertaling te garanderen, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het vertalen van:

Juridische vertaling in meer dan 20 talen

Interlect levert juridische vertalingen in meer dan 20 talen, ook beëdigd. Omdat we ons gespecialiseerd hebben in het vertalen van juridische documenten worden we veel ingeschakeld door notariskantoren, advocatenkantoren, accountants en belastingadvieskantoren bij het vertalen van documentatie en akten. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 40 17 825, vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of stuur een e-mail naar: info@interlect-groep.nl

Heeft u een vertaling nodig van een juridisch document? Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw documentatie. In bepaalde gevallen komen wij met onze klanten een additionele geheimhoudingsovereenkomst overeen.

Werkzaamheden bij een contract vertalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer