Spoedvertalingen

U heeft een vertaling met spoed nodig? Dan bent u bij vertaalbureau Interlect aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een spoedvertaling.

Wij werken o.a. voor:

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Wat is een spoedvertaling?

Spoedvertalingen zijn bij ons de orde van de dag. Vertaalwerk wordt namelijk nog vaak gezien als de laatste schakel in een planning. Daardoor horen we vaak dat klanten hun vertaling eigenlijk zo snel mogelijk nodig hebben. Gelukkig hebben wij bij Interlect ruime ervaring met het behandelen van spoedaanvragen.

Heeft u een document dat zo snel als mogelijk vertaald moet worden? Dan gaan wij ons best doen om dit zo spoedig mogelijk te regelen voor u. Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren zonder dat de kwaliteit van ons werk hieronder lijdt. Door ons grote team van professionele vertalers kunt u zelfs voor beëdigde spoedvertalingen bij ons aankloppen.

Met spoed een vertaling nodig? Neem direct contact op met: 085-4017825.

Wanneer een spoedvertaling?

Spoedvertaling naar het Engels en vele andere talen

Bij Interlect krijgen we veel verzoeken voor spoedvertaling binnen. In de meeste gevallen gaat het om een spoedvertaling Engels. Vaak vanuit het Nederlands, maar soms ook vanuit andere talen. Daarnaast komen spoedvertalingen naar het Duits of Frans veel voor. Wij kunnen vertalingen voorzien in veel verschillende talen, zoals het Pools, Roemeens, Arabisch, Tsjechisch, Hongaars, Albanees, Russisch, Turks, Farsi, Hindi, Koreaans, Japans, Thais, Portugees en Chinees.

Ervaren vertalers voor spoedvertalingen

Spoedvertalingen kunnen natuurlijk betrekking hebben op ieder soort document. Of het nu gaat om een financieel document, een juridische tekst, medisch document of een website vertaling, wij vertalen op professionele wijze en zo snel mogelijk voor u.

Bij spoedvertalingen is het natuurlijk extra van belang dat de vertaler over de juiste kennis beschikt. Daarom maken we bij spoedvertalingen optimaal gebruik van ons veelzijdige team van vertalers. We letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis. Zo past de vertaling straks perfect binnen de cultuur en doelgroep en wordt de juiste terminologie aangehouden.

Wat is een spoedvertaling
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Onze specialisaties

Uw document beëdigd laten vertalen kan bij Interlect in meer dan 20 verschillende taalcombinaties. We hebben een ruime expertise in het vertalen van verschillende typen documenten.

Kwalitatief sterke vertalingen op korte termijn

Natuurlijk zorgen we er bij Interlect voor dat we bij een spoedvertaling niet inleveren op kwaliteit. Ondanks dat er bij deze vertalingen haast geboden is, staat voor ons de kwaliteit van de vertaling altijd voorop. Dit betekent dat onze vertalers net zoveel zorg besteden aan uw tekst als normaal. Er wordt in een hoger tempo vertaald en waar nodig maken we wat overuren om uw deadline te halen. Soms worden er zelfs meerdere vertalers op één klus gezet. Hoe dan ook, u kunt ervan uitgaan dat het kwaliteitsniveau hetzelfde blijft.

Hoe gaat een spoedvertaling in zijn werk? Allereerst is de levertijd afhankelijk van de hoeveelheid tekst en de taalcombinatie. Stuurt u daarom u tekst naar info@interlect-groep.nl. Het beste is om dit in een Word bestand te doen. Zo kunnen wij de tekst direct inzien en u informeren over de haalbare levertijd van uw vertaling. Wij nemen daarna zo snel al mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden door te nemen en de kosten te bespreken.

Werkzaamheden bij een contract vertalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een spoedvertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer