Tolken

Staan taal- en cultuurbarrières een goede communicatie in de weg en u wilt miscommunicatie voorkomen? Dan is een professionele tolk van Interlect de oplossing.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Inhuren professionele tolk

Een tolk zorgt voor duidelijkheid wanneer taal- en cultuurbarrières een goede communicatie in de weg staan. Voor elke situatie heeft Interlect de beste professionele tolken. Offerte nodig voor onze tolkservice? Telefonisch of op locatie? Vraag direct uw offerte aan!

Tolk: onmisbaar in veel situaties

Een goede tolk is in veel situaties onmisbaar. In zakelijke communicatie met een potentiële klant maar ook in de rechtbank wanneer niet iedereen de Nederlandse taal machtig is. Maar ook bij een notaris of op een congres kan een tolk uitkomst bieden en zorgen voor heldere communicatie.

Interlect beschikt over jarenlange ervaring in verschillende situaties en talen. Wij hebben voor vele taalcombinaties gespecialiseerde tolken in huis. Op zoek naar een rechtbanktolknotaristolk, beurs of congrestolk of een tolk in de zorg? Wij helpen u graag verder.

 

Wij bieden tolkdiensten aan in 20 taalcombinaties, de meest gevraagde zijn:

 • Pools
 • Roemeens
 • Arabisch
 • Russisch
 • Turks
 • Farsi
 • Thais
 • Duits
 • Portugees
 • Chinees
 • Frans
 • Engels

 

Daarnaast hebben wij ook tolkdiensten voor de volgende talen:

 • Japans
 • Koreaans
 • Hindi
 • Albanees
 • Hongaars
 • Tsjechisch

Soorten tolken

Elke situatie vraagt om een eigen aanpak wanneer het op tolken of vertalen aankomt. Daarom adviseert Interlect u graag over de beste oplossing voor uw vraag. Onze tolkservice omvat zowel simultaantolken, cabine tolken, gesprekstolken of fluistertolken en vaak zijn ze multi inzetbaar. Daarnaast beschikken onze tolken vaak ook nog over specialistische kennis op verschillende vlakken zoals ondernemen, juridisch of financieel. Op die manier kunnen ook culturele verschillen worden opgevangen met een kundige tolkservice en de juiste terminologie.

Tolkdiensten voor zorgverleners

Interlect is tevens inzetbaar als tolkservice in de zorg. Wij zijn onder andere actief voor tandartsen, huisartsen en ggz-zorgverleners maar ook voor arbodiensten en gemeenten verzorgen wij duidelijkheid in de communicatie met anderstaligen die het Nederlands niet machtig zijn. Wilt u meer weten over onze tolkdiensten voor zorgverleners? Hier leest u alles over tolkservices in een zorgomgeving.

Oplossingen voor elke situatie

Vraagt de situatie om een tolkencabine of is een fluisterset de beste oplossing. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het raadzaam zijn een tolkencabine in te richten of te werken met een fluisterset.

 • Tolkencabine
  Een tolkencabine is een afgesloten ruimte van waaruit de tolk overzicht heeft op de spreker en de zaal. Hiermee wordt voorkomen dat de tolk door de spreker heen moet praten om het de informatie over te brengen.
 • Fluisterset
  Bij het gebruik van een fluisterset zit de tolk in dezelfde ruimte en vertaalt alles wat gezegd wordt meteen in een microfoon die verbonden is met de koptelefoontjes van de luisteraars.

Uiteraard kan Interlect u adviseren over het beste materiaal en de beste oplossing voor uw situatie. Om onze klanten optimaal te bedienen, is het mogelijk om een tolkenset met maximaal vijf ontvangers te huren tegen een gereduceerd tarief.

Wilt u meer weten over de fluisterset of een offerte voor de huur van een fluisterset aanvragen? Hier vindt u alle informatie over tolken met een fluisterset.

Beëdigd tolk nodig?

In sommige situatie kan het nodig zijn een beëdigd tolk in te zetten. Ons tolkenteam in Eindhoven en Amsterdam onderhoud een groot netwerk met een brede selectie professionele tolken die ook beëdigd zijn. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar bij rechtbank zittingen, getuigenverhoren en het passeren van aktes. Een beëdigd tolk is ingeschreven in het register RBTV. Daarvoor heeft hij of zij een eed of gelofte afgelegd voor de rechtbank en ook een geheimhoudingsplicht is standaard onderdeel van het werk. Vertrouwelijke informatie is dus in veilige handen.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Tolk inhuren kosten

De kosten voor een professionele tolkdienst zijn altijd maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren zoals de taal en het aantal uur per dag. Via ons online aanvraagformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Is er haast bij uw aanvraag? Neem dan telefonisch contact op met Interlect via 085-40 17 825 en we helpen u snel verder.

Veelgestelde vragen:

 • Leveren jullie tolkdiensten op afstand? Ja, naast telefonische tolkdiensten kunnen onze professionals ook worden ingezet om te tolken via videobellen of telefonisch te tolken.

 

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.