Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vertalen

In het buitenland werken of wonen vereist vaak een VOG. Laat deze professioneel en snel door ons vertalen.

Vraag offerte aan

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.

Een VOG kan worden afgegeven aan natuurlijke personen (mensen) en aan rechtspersonen (bedrijven/organisaties). Als iemand een VOG aanvraagt, wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden van een natuurlijk persoon (NP) of rechtspersoon (RP). H

eeft u een vertaling nodig van uw Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Interlect!

Waarom heeft u een VOG nodig?

Een VOG voor een natuurlijk persoon (VOG NP) is in verschillende gevallen nodig. Bijvoorbeeld voor het vervullen van een functie waarin u werkt met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen. Uw (toekomstige) werkgever kan dan vragen om een VOG.

Voor sommige functies is een VOG wettelijk verplicht, bijvoorbeeld voor onderwijzers, gastouders en taxichauffeurs. De overheid legt in regelgeving vast voor welke beroepen een VOG in ieder geval verplicht is. Als er geen wettelijke verplichting is voor het overleggen van een VOG mag de werkgever zelf bepalen of hij een VOG verplicht stelt voor een bepaalde functie.

U krijgt in ieder geval een VOG als u geen strafbaar feit heeft gepleegd dat relevant is voor de betreffende functie.

VOG voor rechtspersonen

Met een VOG RP kunnen bedrijven of stichtingen hun integriteit tonen aan partners, bedrijven en overheden. De VOG RP kan bijvoorbeeld nodig zijn bij het afsluiten van een contract of om lid te worden van een brancheorganisatie. De VOG RP kan worden aangevraagd door de volgende rechtspersonen:

  • naamloze vennootschap (nv)
  • besloten vennootschap (bv)
  • stichting
  • vereniging
  • vennootschap onder firma (vof)
  • maatschap

Verklaring Omtrent het Gedrag vertalen

Een VOG kan bijvoorbeeld ook nodig zijn voor het verkrijgen van een visum of bij een emigratie. In dat geval moet de Verklaring Omtrent het Gedrag vaak (beëdigd) vertaald worden. Maar ook als u solliciteert naar een internationale functie of als bedrijf zaken wil doen met partners in het buitenland is een professionele vertaling nodig.

Het vertalen van juridische documenten vereist specialistische kennis, want deze documentatie is vaak lastig te doorgronden. Jargon wordt niet geschuwd en juridische termen evenmin. Onze juridische vertalers zijn daarom up-to-date wat betreft terminologie, schrijfstijl en -wijze. Daarbij zijn onze vertalers zich bewust dat interpretatie verschillen gevolgen kunnen hebben.

Gespecialiseerd in juridische vertalingen

Uw Verklaring Omtrent het Gedrag vertalen kan naar elke gewenste taal. Wij werken enkel met (beëdigde) vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal.

Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische documenten kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Geheimhouding

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een persoonlijk document met vertrouwelijke informatie. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij bereid om, eventueel een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst, te ondertekenen.

Aanvragen offerte

De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet.

Klik hier voor het aanvragen een geheel vrijblijvende offerte of bel met Interlect op telefoonnummer 085 – 40 17 825 voor meer informatie.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.