Brochure vertalen door Interlect voor internationaal zakendoen

Heeft u een brochure die u graag in een ander land zou willen gebruiken? En bent u op zoek naar een manier om de folder goed te vertalen? Dan bent u bij Interlect aan het juiste adres. Als experts in het vertalen van commerciële teksten, weten wij precies hoe we uw tekst het beste kunnen vertalen.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Waarom uw brochure laten vertalen?

Het laten vertalen van uw brochure brengt veel voordelen met zich mee. Natuurlijk is het belangrijk dat de inhoud hetzelfde blijft. Uw boodschap moet natuurlijk nog steeds over komen ondanks dat de tekst in een ander land wordt gebruikt.

Maar ook is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met culturele verschillen. Een Nederlandse brochure kan in het buitenland heel anders begrepen worden. Daarom doet u er goed aan, om uw brochures professioneel te laten vertalen. Zo weet u zeker dat uw teksten het gewenste effect behouden.

Brochure Engels vertaling

Een van de meest voorkomende talen waarin een brochure moet worden vertaald is het Engels. Een Engelse vertaling van een brochure kan natuurlijk in meerdere landen gebruikt worden. Maar let wel, het Engels is weliswaar een wereld taal. Toch is het Engels voor maar 400 miljoen mensen hun moedertaal.

Wij kunnen uw brochure ook in vrijwel iedere andere taal vertalen. Daarbij kijken wij altijd naar het effect dat de nieuwe tekst heeft op de lay out van de brochure. Blijkt de nieuwe tekst langer of korter te zijn? Dan moet rekening gehouden worden met aanpassingen in de lay out.

Commerciële vertaling door Interlect

Vertaalbureau Interlect heeft al meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van teksten vertalen. Ons professionele team bestaat uit native commerciele vertalers die alleen teksten vertalen naar hun moedertaal. Deze experts zijn precies op de hoogte van culturele verschillen, tone of voice en geschikt taalgebruik.

Ook selecteren wij voor het vertalen van brochures een vertaler die affiniteit heeft met het onderwerp. Dit zijn onze mensen die bijvoorbeeld een commerciële opleiding hebben gevolgd of ervaring hebben vanuit het bedrijfsleven. Zo zijn uw teksten in goede handen en kunnen wij een hoge kwaliteit aan brochure vertalingen garanderen.

Betaalbare professionele vertalingen

Bent u geïnteresseerd in een professionele vertaling en benieuwd hoeveel het kost om uw brochure te vertalen? Bij Interlect hanteren wij scherpe tarieven voor al onze vertalingen. Betaalbaarheid en professionaliteit kunnen namelijk prima samengaan. Daarom werken wij met de nieuwste vertaaltechnieken en technologie. Hierdoor kunnen wij lagere prijzen hanteren én bouwen we direct een vertaalgeheugen voor uw teksten op. Zo worden eventuele herhalingen goedkoper en zijn uw teksten consistent. En wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Heeft u een brochure die wij voor u kunnen vertalen? Of heeft u nog vragen over het vertalen van brochures? Neem dan vooral contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 085-4017825 of stuur ons een e-mail via info@interlect-groep.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen via onze website. Wij helpen u graag verder!

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg
blog

Recente blogs

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze tolkdiensten? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We maken graag kennis met u. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085-4017825 of e-mail info@interlect-groep.nl om een afspraak te maken.

 Ook interessant om te lezen:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.