Medische vertalingen

U wilt een complex medisch document vertaald hebben waarbij zorgvuldigheid en begrijpelijkheid van groot belang zijn. Dan bent u bij Interlect aan het goede adres.

Vraag offerte aan

Een medische vertaling

Medische vertalingen zijn er in alle vormen en soorten. Sommige zijn gericht op medische professionals, anderen meer op de zorggebruikers / de patiënten.

Correcte terminologie

Medische vertalingen behoren tot onze specialismen. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste terminologie consequent te gebruiken voor een correcte medische vertaling. Kennis van de medische terminologie is belangrijk om een goed begrijpelijke tekst te formuleren die ook inhoudelijk juist is. Engels is in dit vakgebied de meest gangbare taal, maar ook Duits en Frans worden veel gebruikt. Veel teksten, zoals bijsluiters en brochures worden in alle mogelijke talen vertaald.

Ervaring met medisch vertalen

Voor medisch vertalen is uiteraard medische kennis vereist. Onze medische vertalers zorgen eerst dat zij zowel de gebruikte terminologie als de beschreven procedures begrijpen en vervolgens gaan zij aan de slag met een goede medische vertaling. Onze gespecialiseerde medische vertalers zijn uitermate bekwaam in het medisch vertalen. Medisch vertalen is namelijk een specialisme, waarbij de tekst vaak niet letterlijk vertaald kan worden. Zo kunt u uw medische vertaling met een gerust hart bij ons uitbesteden.

Onze specialisaties binnen het medische spectrum

Wij vertalen regelmatig onder andere deze medische documenten:

  • bijsluiters medische rapporten en/of dossiers
  • klinische studies
  • medische protocollen
  • patiënt-informatie
  • productomschrijvingen
  • voorlichtingsmateriaal
  • wetenschappelijke artikelen

Medisch vertaalbureau

Interlect, Vertaalbureau Amsterdam, levert medische vertalingen in meer dan 20 talen. Door ons grote netwerk van ervaren vertalers die zich hebben gespecialiseerd in medisch vertalen hebben wij altijd een vertaler die uw medische tekst in de gewenste taal kan vertalen. Zo kunnen wij u de beste medische vertaling garanderen. Ook voor medische teksten die beëdigd dienen te worden vertaald kunt u bij ons terecht.

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen met uw medische vertaling tegen scherpe tarieven. Daarnaast kunnen wij ook uw teksten reviseren. Onze professionals lezen uw tekst dan na en zetten de tekstuele puntjes op de i. Ook voor een spoedvertaling, of beëdigde vertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Tarieven

De prijs van een professionele medische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, het onderwerp, de complexiteit en levertijd. Via ons online aanvraagformulier kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Liever eerst telefonisch overleg? Geen probleem, we zijn bereikbaar op 085 40 17 825

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan