Spoedvertaling

U heeft de vertaling eigenlijk gisteren nodig! Neemt u dan snel contact op met ons voor een professionele spoedvertaling.

Vraag offerte aan

Wat is een spoedvertaling?

Spoedvertaling zijn bij ons aan de orde van de dag. Vertaalwerk is vaak de laatste schakel in een planning. Veel van onze klanten onderstrepen de haast die ze hebben dan ook met ‘We hadden het gisteren nodig’.

Wilt u uw document bij wijze van spreken liever gisteren dan vandaag nog vertaald hebben? Interlect regelt het zo spoedig mogelijk voor u! Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren, zonder in te leveren op de kwaliteit, ook voor beëdigde vertalingen.

Ervaren vertalers

Of het nu gaat om een financieel document, een juridische tekst of om een website, wij vertalen het zo snel mogelijk voor u. Wij letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis, zodat elke vertaling volledig past binnen de cultuur en doelgroep en beschikt over de juiste terminologieën.

Kwaliteitsniveau

Een vertaling met spoed staat niet voor het afraffelen van een vertaling omdat het haast heeft. Onze vertalers besteden net zoveel zorg aan uw tekst als normaal. Ze vertalen alleen in een hoger tempo en werken zo nodig een avond of in het weekend door om de deadline te halen.

Bij grote vertaalklussen kan het zelfs voorkomen dat er meerdere vertalers op een klus worden gezet. Hoe dan ook, u bent verzekerd van een hoge kwaliteit.

Proces spoedvertaling

In geval van spoed kunt u ons de definitief te vertalen tekst (liefst Word-bestand) het beste mailen info@interlect-groep.nl en daarna telefonisch contact met ons opnemen 085 40 17 825. Op basis van de omvang en moeilijkheidsgraad van de tekst informeren wij u over de haalbare levertijd van uw vertaling.

Tarieven spoedvertaling

Iedere spoedvertaling is weer anders. Wij hanteren dan ook geen standaard tarieven. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen of heeft uw spoedvertaling een andere aanpak nodig? Interlect, het vertaalbureau in Eindhoven en Amsterdam, denkt graag met u mee. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Voor een offerte voor een spoedvertaling raden wij u aan om te bellen 085 40 17 825, zodat wij u direct een eerste indicatie qua levertijd kunnen geven. U kunt ook een vrijblijvende offerte via ons offerteformulier aanvragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan