Spoedvertalingen

U had de vertaling eigenlijk gisteren al nodig; herkenbaar? Neem dan snel contact met ons op voor een professionele spoed vertaling. Vertalingen van hoge kwaliteit, maar dan zo snel als mogelijk geleverd.
Wij werken o.a. voor:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Service

Wat zijn spoedvertalingen?

Spoedvertalingen zijn bij ons de orde van de dag. Vertaalwerk wordt namelijk nog vaak gezien als de laatste schakel in een planning. Daardoor horen we vaak dat klanten hun vertaling eigenlijk zo snel mogelijk nodig hebben. Gelukkig hebben wij bij Interlect ruime ervaring met het behandelen van spoedaanvragen.

Heeft u een document dat zo snel als mogelijk vertaald moet worden? Dan gaan wij ons best doen om dit zo spoedig mogelijk te regelen voor u. Wij zijn een vertaalbureau dat snel kan leveren zonder dat de kwaliteit van ons werk hieronder lijdt. Door ons grote team van professionele vertalers kunt u zelfs voor beëdigde spoedvertalingen bij ons aankloppen.

Met spoed een vertaling nodig? Neem direct contact op met: 085-4017825.

Ervaren vertalers voor spoedvertalingen

Spoedvertalingen kunnen natuurlijk betrekking hebben op ieder soort document. Of het nu gaat om een financieel document, een juridische tekst, een medisch document of een website, wij vertalen het zo snel mogelijk voor u.

Bij spoed vertalingen is het natuurlijk extra van belang dat de vertaler over de juiste kennis beschikt. Daarom maken we bij spoedvertalingen optimaal gebruik van ons veelzijdige team van vertalers. We letten erop dat de vertaler beschikt over de desbetreffende vakkennis. Zo past de vertaling straks perfect binnen de cultuur en doelgroep en wordt de juiste terminologie aangehouden.

Spoedvertaling naar het Engels en vele andere talen

Bij Interlect krijgen we veel verzoeken voor spoedvertaling binnen. In de meeste gevallen gaat het om een spoedvertaling Engels. Vaak vanuit het Nederlands, maar soms ook vanuit andere talen. Daarnaast komen spoedvertalingen naar het Duits of Frans veel voor. Wij kunnen vertalingen voorzien in veel verschillende talen, zoals het Pools, Roemeens, Arabisch, Tsjechisch, Hongaars, Albanees, Russisch, Turks, Farsi, Hindi, Koreaans, Japans, Thais, Portugees en Chinees.
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Duurzame relaties opbouwen met onze klanten is onze grootste prioriteit. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.
“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent Vitters, was very helpful. ”
Leandro , Brazil
“ De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima. ”
Stefan , Valkenswaard
“ Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes. ”
Leon Elders , Tilburg

Kwalitatief sterke vertalingen op korte termijn

Natuurlijk zorgen we er bij Interlect voor dat we bij een spoedvertaling niet inleveren op kwaliteit. Ondanks dat er bij deze vertalingen haast geboden is, staat voor ons de kwaliteit van de vertaling altijd voorop.

Dit betekent dat onze vertalers net zoveel zorg besteden aan uw tekst als normaal. Er wordt in een hoger tempo vertaald en waar nodig maken we wat overuren om uw deadline te halen. Soms worden er zelfs meerdere vertalers op één klus gezet. Hoe dan ook, u kunt ervan uitgaan dat het kwaliteitsniveau hetzelfde blijft.

Het proces van een spoedvertaling

Hoe gaat een spoedvertaling in zijn werk? Allereerst is de levertijd afhankelijk van de hoeveelheid tekst en de taalcombinatie. Stuurt u daarom u tekst naar info@interlect-groep.nl. Het beste is om dit in een Word bestand te doen. Zo kunnen wij de tekst direct inzien en u informeren over de haalbare levertijd van uw vertaling. Wij nemen daarna zo snel al mogelijk telefonisch contact met u op om de mogelijkheden door te nemen en de kosten te bespreken. 

De tarieven van spoedvertalingen

Iedere spoedvertaling vraagt om maatwerk. Daarom hanteren wij geen standaardtarieven en kunt u het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgave. Een vrijblijvende offerte voor een spoedvertaling kunt u telefonisch bij ons opvragen, maar ook via het offerteformulier. Heeft u nog vragen over een spoedvertaling? Neem dan gerust contact op met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Wilt u meer informatie over onze tolkdiensten? Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u een tekst vertalen? We maken graag kennis met u. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085-4017825 of e-mail info@interlect-groep.nl om een afspraak te maken.

 Ook interessant om te lezen:

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.