Verklaring van erfrecht

Het vertalen van een verklaring van erfrecht is soms nodig om in het buitenland de administratieve afwikkeling van een overlijden af te ronden. Wij ondersteunen u bij het vertalen van een verklaring van erfrecht, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij werken o.a. voor

Klant:Sirva
Klant: De Rivieren Notariskantoor
Klant:HLB Witlox van den Bomen
Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Verklaring van erfrecht laten vertalen

Een verklaring van erfrecht is een officieel document dat vaak wordt afgegeven door een notaris of een andere bevoegde instantie zoals bijvoorbeeld een gemeente. De verklaring is om de erfgenamen van een overleden persoon te identificeren en eventuele rechtmatige aanspraken op de erfenis vast te stellen.

Zonder deze verklaring is het voor de erfgenamen vaak niet mogelijk om toegang te krijgen tot de bankrekeningen, eigendommen en andere financiële middelen van de overledene. Enkele belangrijke elementen die een verklaring van erfrecht staan:

Interlect is een vertaalbureau gespecialiseerd in internationale communicatie. Bij ons kunt u terecht voor vertalingen van allerlei soorten documenten. Voor juridische vertalingen en beëdigde vertalingen en tolkdiensten bent u bij Interlect aan het juiste adres.

Een van de documenten die we bij Interlect vaak vertalen zijn een verklaring van erfrecht.

Algemene voorwaarden vertalen

Is het vertalen van een verklaring van erfrecht verplicht?

Veel mensen vragen zich af of het vertalen van het vertalen van een verklaring van erfrecht verplicht is. Bij de afwikkeling van een erfenis wordt door veel buitenlandse instanties een beëdigde vertaling vereist. We raden u altijd aan om goed na te vragen bij de instanties wat de vereiste zijn aan de vertaling die u nodig heeft.

Legalisatie nodig?

Afhankelijk van het land waar de erfenis afgewikkeld moet worden is soms ook een legalisatie nodig. Of een legalisatie nodig is hangt af van het land waar de beëdigd vertaling gebruikt gaat worden. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact met ons op.

Onze ervaren juridische vertalers kunnen naast beëdigde vertalingen naar het Engels ook vertalingen leveren naar o.a. het Arabisch, Duits, Frans, Turks, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees. Wij werken met native vertalers die kennis hebben van het juridische vakgebied. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling.

Gespecialiseerd in juridische vertalingen

Documenten zoals algemene voorwaarden worden ook wel onder de noemer juridische documenten geplaatst. De voorwaarden zijn tenslotte schriftelijke bepalingen die bij een overeenkomst horen. Vrijwel altijd worden onderwerpen zoals aansprakelijkheid, betalingstermijnen en aansprakelijkheidsbepalingen opgenomen.

Voor het vertalen van juridische documenten als de algemene voorwaarden is specialistische kennis nodig. Deze documenten zijn vaak lastig te doorgronden. Vakjargon wordt niet geschuwd en juridische termen evenmin. Daarom zijn onze juridische vertalers bekend met de terminologie, schrijfstijl en -wijze. Ook zijn onze vertalers zich ervan bewust dat interpretatieverschillen gevolgen kunnen hebben, ook bij het vertalen van algemene voorwaarden.

Bij Interlect staat de kwaliteit van onze vertalingen hoog in het vaandel. Zeker bij juridische vertalingen vinden wij het erg belangrijk dat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Waarom algemene voorwaarden vertalen
USP vertalen

Vertalen naar meer dan 20 talen

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Tone of voice van de vertaling is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten zeggen

“ I really like the quality of the services, very professional, fast and the person who attended to me, Vincent, was very helpful. ”

Leandro, Brazil

“De communicatie met Vincent verloopt altijd prettig en informeel. Hij is duidelijk over de prijzen en leverdata van de vertalingen. Soms levert hij zelfs sneller dan toegezegd. De vertalingen zijn prima.”

Stefan, Valkenswaard

“Tussen offerte en daadwerkelijk aangeleverde vertaling zaten geen 24 uur. Van bestel formulieren tot POS materiaal keurig netjes.”

Leon, Tilburg

Wat zijn de kosten van het vertalen van een verklaring van erfrecht?

Bij Interlect behandelen we iedere vertaling als maatwerk. Er zijn namelijk altijd verschillen in de taalcombinatie, het onderwerp, de levertijd, het aantal woorden en of de vertaling beëdigd dient te worden. Daarom maken wij elke prijsindicatie op maat,op basis van uw wensen.

Dankzij onze specialistische kennis kunnen wij vertalingen aanbieden tegen scherpe prijzen. Snelle leveringen met hoge kwaliteitseisen.

Werkzaamheden bij vertalen verklaring van erfrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een vertaling van de verklaring van erfrecht? Of heeft u andere juridische documenten die vertaald moeten worden? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. De prijs van een professionele juridische vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, de taalcombinatie, onderwerp, levertijd en of de vertaling beëdigd dient te worden of niet. Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan of bel ons op 085 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Contactform top of the webpage

Neem contact op

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Blogs

Recente blogs

Interessante blogs over taal & cultuur

Hieronder vind je onze laatste blogs met informatie over vertalingen en nieuwe ontwikkelingen.

Wat is een beëdigde vertaling?

We krijgen veel vragen over het onderwerp “beëdigde vertaling”. Vandaar een tweeluik blog waarin we ingaan op de meest voorkomende vragen over het fenomeen beëdigde vertaling.

Lees meer

Tips leren Spaanse taal

Heeft u veel zakelijke contacten in Spanje? In deze blog een aantal tips voor het leren van de Spaanse taal.

Lees meer

internationaal communiceren

Communicatie bij internationaal zakendoen

De taal waarin je met je internationale contacten communiceert heeft heel veel invloed op hoe de communicatie verloopt.

Lees meer