Juridisch vertaalbureau

Het vertalen van juridische documentatie vergt kennis van zowel bronland als doelland. Als gespecialiseerd juridisch vertaalbureau helpen wij u graag.

Vraag offerte aan

Professioneel Juridisch Vertaalbureau

Heeft u een professionele vertaling nodig van een juridisch document? Interlect is een professioneel Juridisch Vertaalbureau met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Wij worden dagelijks door diverse spelers binnen het juridisch domein ingeschakeld voor het vertalen van documenten.

De juiste vertaling van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, een testament, een verklaring van erfrecht of een notariële akte is essentieel voor effectieve juridische communicatie. Vaak naar het Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans, maar ook voor andere taalcombinaties kunt u bij ons terecht.

Breed scala aan opdrachtgevers

Interlect werkt voor een breed scala van accountantskantoren, advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders. Maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom.

Bijvoorbeeld voor het vertalen van uw geboorteakte, een testament, cijferlijsten, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of andere juridische documenten.

Specialist in juridische vertalingen

Onze sterke focus op het juridische vlak heeft Interlect, het Juridisch Vertaalbureau, tot specialist gemaakt voor juridische vertalingen. U mag van ons naast persoonlijk contact ook scherpe tarieven verwachten. Daarnaast begrijpen wij dat snelle levertijden essentieel zijn binnen het juridische domein.

Zolang de kwaliteit van uw juridische vertaling niet in het geding is, geldt bij ons: uw deadline is ook de onze!

Beëdigde vertaling

Uiteraard kunt u ook voor een beëdigde vertaling bij Interlect, het Juridisch Vertaalbureau, terecht. Daarnaast kunnen wij beëdigde vertalingen voor u laten voorzien van een legalisatie of apostille van de rechtbank.

Een beëdigde vertaling is een document dat vertaald is door een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaling is nodig wanneer u een document wilt laten vertalen dat een bepaalde rechtsgeldigheid heeft.

Juridisch Vertaalbureau

Een professionele vertaling van uw document staat bij ons voorop. Onze beëdigde vertalers hebben daarom allemaal jarenlange ervaring met het vertalen van zeer uiteenlopende juridische documenten en hebben daarnaast ruime ervaring binnen verschillende vakgebieden.

Wij investeren continue in de nieuwste technieken, zodat wij nog hogere kwaliteit, snelle levertijden tegen de scherpste prijs kunnen leveren.

Geheel vrijblijvende offerte

Heeft u een juridisch document dat vertaald moet worden? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De kosten voor het vertalen van uw juridische (beëdigde) document is onder andere gebaseerd op het aantal woorden. Via onze website kunt u direct online een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 085 - 40 17 825.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.