Vertaalbureau Amsterdam

Op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Amsterdam? Zoek niet verder, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vraag offerte aan

Op zoek naar een Vertaalbureau in Amsterdam

Op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Vertaalbureau Amsterdam werkt onder de naam Interlect voor ondernemingen in een brede kring rondom onze vestiging in Amsterdam; Amstelveen, Diemen, Zaandam, Hoofddorp, Schiphol. Binnen deze regio’s werken wij voor uiteenlopende klanten.

Professionele Vertalingen voor diverse sectoren

Interlect heeft zich gespecialiseerd in vertalingen voor een aantal sectoren om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen. Maar daardoor kunnen wij ook een betere vertaling in Amsterdam tegen een scherpe prijs leveren. Onze specialisaties zijn:

Vertaalbureau Amsterdam levert professionele vertalingen in meer dan 20 talen. Voor ieder taal- en vakgebied werken wij met professionele vertalers met kennis van de lokale cultuur en vakjargon.

Professioneel vertaalbureau Amsterdam

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i. Daarnaast investeren wij continue in de nieuwste technieken zodat wij nog hogere kwaliteit, snelle levertijden tegen de scherpste prijs kunnen leveren.

Maatwerk in vertalingen

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd, beëdigd of niet. Ook voor een beëdigde vertaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Wilt u meer informatie over Vertaalbureau Amsterdam? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 40 17 825 of e-mail info@interlect-groep.nl om een afspraak te maken. Wilt u een offerte aanvragen dan kunt u dat direct via onze website regelen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons offerteformulier.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.