Vertaalbureau Eindhoven

U bent op zoek naar een vertaalbureau in Eindhoven? Zoek niet verder, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vraag offerte aan

Internationale kennis met Brabantse roots

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Vertaalbureau Eindhoven werkt onder de naam Interlect voor ondernemingen in een brede kring rondom onze vestiging in Eindhoven; Helmond, Veghel, Oss, ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg, Valkenswaard. Binnen deze regio’s werken wij voor uiteenlopende klanten met internationale ambities.

Specialisaties Vertaalbureau Eindhoven

Om de kwaliteit van uw vertaling te garanderen, zijn wij gespecialiseerd in:

Interlect levert professionele vertalingen in meer dan 20 talen, waaronder ook beëdigde vertalingen. Voor ieder taal- en vakgebied werken wij met professionele vertalers met kennis van de lokale cultuur en vakjargon.

Kwaliteit als succesfactor

Het afleveren van een kwaliteitsvertalingen van uw juridische documenten staat bij ons voorop. Onze vertalers hebben daarom allemaal jarenlange ervaring met het vertalen van zeer uiteenlopende juridische documenten. Een sterk team juridische vertalers dat 365 dagen per jaar klaar staat om uw documenten professioneel te vertalen. Daarnaast investeren wij continue in de nieuwste technieken zodat wij nog hogere kwaliteit, snelle levertijden tegen de scherpste prijs kunnen leveren.
Wij begrijpen dat snelle levertijden essentieel zijn binnen het juridische domein. Zolang de kwaliteit van uw juridische vertaling niet in het geding is geldt bij ons: uw deadline is ook de onze!

Snelle levertijden en scherpe tarieven

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast bieden wij ook revisiewerkzaamheden aan. Onze professionals lezen uw tekst voor u na en zetten de puntjes op de i.

De prijs van een professionele vertaling is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren. Bijv. het aantal woorden, taalcombinatie, onderwerp, levertijd, beëdigd of niet. Ook voor een spoedvertaling bent u bij ons aan het juist adres. Door te specialiseren, kunnen wij u een nog betere vertaling tegen een scherpe prijs leveren.

Offerte aanvragen

Nog geen klant bij ons en u wilt graag persoonlijk kennis met ons maken. Wij plannen graag een afspraak in bij u of bij ons op locatie. Heeft u voorkeur aan een samenwerking per mail of telefoon, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over Vertaalbureau Eindhoven? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 40 17 825 of e-mail info@interlect-groep.nl om een afspraak te maken. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ook interessant om te lezen:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Bel 085-4017825 Stuur een e-mail Vraag offerte aan

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacy statement.